Lilla Pys

Alla inlägg under september 2011

Av Ida - 7 september 2011 11:23

Efter gårdagens toppendag är det dags för en dålig dag. Kunde inte somna igår så jag fick inse att det inte var ens nån idé att gå till skolan idag. Att dygna är inte min grej så jag fick iaf sovit 5 timmar på morgonen. Är urless på att vara trött och orolig av ingen anledning alls. När jag lägger mig för att sova är jag jättetrött men när jag väl ska blunda och somna är det som om nån tände en jättestark lampa i hjärnan och det är omöjligt att somna. Inte för än min sambo kommer hem vid 7 tiden är jag trygg nog att sova, men då ska man ju upp. Undrar hur jag ska ta mig ur denna onda cirkel?

ANNONS
Av Ida - 6 september 2011 21:38

Har idag tagit nästa steg på min väg till ett hälsosammare liv. Har varit på ett entimmas pass med blandad kombinaionsgympa. Först trodde jag att det skulle bli superenkelt, men det visade det sig inte vara. Jag är lagom slut i kroppen nu. Men det är gött. Hoppas bli lagom återställd till torsdag då det är dags för LatinMove. ska bli superskoj!


Status: 2 down, 13 to go.

ANNONS
Av Ida - 5 september 2011 17:55

Att lägga sig tidigt verkar inte vara min grej, även om jag är trött. Tänkte att jag skulle somna gott igår och la mig i god tid. Skulle upp kl 7 så det var ju helt okej att somna kl 00 tyckte jag. Men jag somnade inte kl 00 utan snarare kl 3 (kan varit något senare, men jag tittade på klockan sista gången då). Sen ringde klockan vid 7. Jag var då pigg som en mört och en dusch gjorde mig ännu piggare. Men nu är det som om jag skulle behöva tandpetare för att hålla upp ögonlocken. Hoppas att jag är lika trött när jag ska sova för då lär jag somna gott och sova. Ett extra plus var ju att vi slutade hela två timmar tidigare än vad jag först trodde. Så jag hann både gå till apoteket för att handla diverse piller och titta in på Lindex för att köpa en sport-bh. (Tack för tipset Nina!)


 Imorn är det 2 timmars föreläsning om Grupp och organisationskommunikation, mellan 10:15-12 som gäller. Sen hem för att hjälpa Emma med lite saker och sen iväg på träning. Ska bli väldigt spännande att se vad det innebär.  

Av Ida - 4 september 2011 19:07

Veckan som kommer, det blir en intensiv vecka. Hoppar orka med den, men jag gör mitt bästa. Veckan kommer se ut ungefär såhär:

Måndag = plugget

Tisdag = plugget + hjälpa E med diverse tekniska prylar + gympapass

Onsdag = pluget + lunch med Cicci

Torsdag = plugget + shopping + Latinmove

Fredag-Söndag = ledig (hoppas hinna med klippning, bio och lite plugg på det)


Ser främst fram emot att börja träna och tycker det ska bli intressant att se vad träningen kan leda till!

Av Ida - 3 september 2011 11:18

Hoppas att detta fortfarande är ett ställe där jag kan få skrika ut min åsikt utan att behöva bli stenad för någon liten skitsak som en del människor verkar lägga ner hela sin energi på. Det är väl lika bra att vara att vara ärlig då när jag nu har chansen. Igår kväll trodde jag att jag skulle gå under. Jag kunde inte sluta gråta och det kändes som någon satt och höll ett starkt stryptag omkring min hals. Den här onsynliga personen ville inte släppa taget fast jag försökte få bort den. Jag trodde inte att jag skulle behöva känna så här igen. Men någon eller något fick mig att bli så igen. Jag ska inte sticka under stol med att jag då kände för den enkla lösningen att göra slut på mitt liv, men bara för en micro-sekund tills de bra tankarna tog över igen. Hade min sambo inte varit så förstående och omtänksam så hade jag inte tagit mig ur den där känslan så fort. Sen hade vi myskväll med film och godis. Med lite choklad med havssalt och en dos av Glada Hudik mådde jag nästan toppen igen. Idag börjar jag på ruta 1 igen och hoppas på att det inte blir såhär mer.

Av Ida - 2 september 2011 20:15

Av Ida - 2 september 2011 19:20

Men oj, jag glömde ju berätta vad vi såg när vi var ute på utflykten. Hade stannat i Ulricehamn för att handla på Willys. När vi skulle köra utfrån parkeringen kom det en fartdåre från motsatt håll. Han hittade snabbt en p-plast som han skulle backa in i. Men samtidigt kommer en äldre herre på cykel och tänker att han hinner nog cykla förbi bakom fartdåren. Men bilföraren har tydligen inte koll bakåt då han backar på cyklisten som drattar i backen. Både jag och sambon satt beredda att ringa ambulans. Men som vi bedömde det så var det inte ens ett skubbsår på mannen, så vi körde sakta därifrån och lät trafikdrullarna reda ut sina problem själva. Men otäkt var det!

Av Ida - 2 september 2011 19:14

Åh va kul att det är så många som kikar in på min blogg! Mer sånt och gärna fler kommentarer och frågor!

Presentation


Är en lagom smart tjej på 31 år som gillar att blogga,fotografera och filma. Älskar även att titta på film, musik, inredning, träning och att shoppa!

Min blogg handlar om allt som händer och har hänt i mitt liv.

Gästbok

Facebook

Instagram

Instagram

Omröstning

Gillar du min blogg?
 Ja
 Nej
 Kanske

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Bloggare för varenda unge

Bloggare

Dagens ordspråk

Dagens ordspråk

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se