Lilla Pys

Alla inlägg under februari 2014

Av Ida - 23 februari 2014 01:05

Två gånger den senaste veckan har min sambo visat extra mycket att han är den bästa i världen. Han är så snäll och omtänksam att jag blir extra glad att han är min. Det är helt ofattbart han har varit min i snart 10 år. Tiden går otroligt fort måste jag säga, speciellt med nån man tycker så mycket om. Varje dag med honom är en lycklig dag.

       

ANNONS
Av Ida - 22 februari 2014 10:15

 

ANNONS
Av Ida - 22 februari 2014 02:06

Lite inspiration till mig själv!

Av Ida - 21 februari 2014 23:08

I början av Mr Zelmerlöws karriär var jag inte speciellt imponerad. Vare sig av honom eller hans musik. I mina ögon var han rentav töntig! Men under de senare åren och i samband med hans insats som programledare för Allsång på Skansen så har jag blivit lite mer förtjust. Han har gjort en del okej låtar under åren, men inga direkt som jag fastnat för. Dock tycker jag hans senaste album faktiskt tilltalar mig. Blev faktiskt mäkta imponerad av hans programledareroll under QX Gaygala, tidigare i år. Han är ju faktiskt duktig på vad han gör plus att det inte gör ont att titta på honom.   #MånsZelmerlöw


Försökte infoga en spellista från Spotify men eftersom det inte verkar funka får ni testa här istället!


Av Ida - 20 februari 2014 18:57

När jag ändå är inne på ett typ av jobbtema i bloggen denna vecka så kan jag passa på att berätta att jag redan fått flera nya uppdrag. För det första ska jag ut på tre nya uppdrag de närmaste veckorna för Retail House. Det känns skönt att veta att man ändå får lite mer klirr i kassan.


I måndags fick jag dock ett besked som först gjorde mig lite ledsen. Min vän C har beslutat sig för att hoppa av från familje- och barngympan. Kommer sakna henne. Tur att vi kan träffas ändå. Men det som är bra med det hela är att jag får ta hennes plats. Så jag ska leka med barnen två tillfällen i veckan också. Har ju K och S som också kommer vara där, så vi kan ha stenkoll på kidsen. Förutom att det kommer vara jättekul så får jag lite extrapengar för det också. Dessutom ska vi snart åka iväg på en inspirationsdag snart i Skövde. Ser fram emot detta med glädje.

 

Av Ida - 20 februari 2014 11:45

Även om jag inte kunde jobba idag tänkte jag ändå berätta vad det är jag gör. Jag har väl en finare titel än vad det verkligen är. En livsmedelskommunikatör, eller en matinspiratör som det också kallas är helt enkelt en person som åker runt till olika butiker för att "dema" (ursäkta fackspråket) olika produkter. När jag har varit ute har det mest handlat om produkter från Felix. Ibland är det färdigmat jag får bjuda på och andra gånger är det mat jag själv lagar från grunden. Det kan även handla om juicer eller andra drycker. Många tror att det är ett "mindre fint" arbete och att "vilken idiot som helst klarar det", men det är mycket mer än vad man tror som krävs. Man jobbar väldigt självständigt och du är som oftast ensam ute på ett uppdrag. Det är både många förberedelser före, under och efter uppdraget. Pappersarbete, saker att plugga på och sen ska man lämna rapport. Man har även själv hand om engångsmaterial och allt som oftast har man kontakt med säljaren. Att kontakta butiken är ditt egna ansvar, för att berätta när du kommer och andra praktiskta detaljer. Men det är samtidigt väldigt kul, speciellt att arbeta så självständigt. Man får själv välja när man tar rast, beroende på hur stor kundtillströmmning det är. Det värsta är ju att det ofta kommer mycket folk lagom till lunchtid. Men då är det bara att ta lite senare lunch. Hoppas ni förstår lite bättre nu  vad det är jag egentligen gör.


Såhär såg det ut när jag jobbade på Coop Extra i Falköping någon gång i höstas:   


Ps. Tycker du att detta låter som ett jobb för dig så söker de nya medarbetera på Retail House! Ds.

Jobb · Tankar · Tips
Av Ida - 19 februari 2014 22:15

Blä vad jag är besviken på min kropp! Den där berömda väggen kom fortare än jag hade anat. Kanske för jag körde på och inte tog det lugnt. Men det kunde ju varit värre. Som ni vet så skulle jag jobba imorn och på fredag. Men eftersom jag haft en sprängande huvudvärk idag (har haft ont i huvudet hela veckan dessutom) så ville jag kolla upp så jag inte hade feber. Men efter jag tagit tempen visade det sig att jag hade feber. Blev att sjukanmäla sig direkt och stanna hemma. Ledsamt, med sånt är livet. 

Presentation


Är en lagom smart tjej på 31 år som gillar att blogga,fotografera och filma. Älskar även att titta på film, musik, inredning, träning och att shoppa!

Min blogg handlar om allt som händer och har hänt i mitt liv.

Gästbok

Facebook

Instagram

Instagram

Omröstning

Gillar du min blogg?
 Ja
 Nej
 Kanske

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Bloggare för varenda unge

Bloggare

Dagens ordspråk

Dagens ordspråk

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se