Lilla Pys

Alla inlägg under februari 2014

Av Ida - 12 februari 2014 23:31

Min kropp börjar kännas lite mör efter veckans tredje träningspass. Det var ett spännande pass med pilatesboll idag. B kan sin sak hon också. Har inte använt mig av boll så mycket innan, så det var väldigt kul. Otroligt svettig. Nu känns det lite här och där i kroppen. Gillar sånt! Efter träningspasset åkte jag och mamma iväg till prästgården (där vi ska vara imorn efter begravningen) för att hjälpa pappa med att ställa iordning borden. Efter massa tjat och  osämja enades vi om att mitt förslaga (med viss modifikation) blev bäst. Som tur är slipper vi duka och sånt eftersom cateringen sköter allt det. Ska kika in där innan begravningen och se hur det blir. Hoppas jag inte är allt för mör imorn när jag ska sitta i kyrkan. Men det får man väl leva med, det känns ju ändå att man gjort nått. Strax blir en film i sängen innan jag somnar.
    Jag kommer både vara mör och ledsen imorn.

ANNONS
Av Ida - 12 februari 2014 11:00

Då var det sista städandet klart och jag ska invänta finbesök! Mamma kommer hit idag och stannar några dagar. Dock är hon här av en tråkig anledning, farmor begravning, men det ska bli kul att träffa henne ändå. Jag hoppas vi kan prata och hitta på några kul saker ändå. Är sugen på att baka, kanske kunde göra det på fredag? Alla hjärtans dag-muffins kanske? Firar inte den dagen, men muffins är ju alltid gott. Vi får se vad mamma säger.   Jag och min mamma!

ANNONS
Av Ida - 12 februari 2014 00:33

 

Av Ida - 10 februari 2014 21:53

Häromdan träffade jag en vän som jag inte sett på länge. Tyckte hon såg så annorlunda ut. Hon berättade att hon gjort en gp och tappat 40 kilo. Är imponerad! Mina 20 känns i jämnförelse ingeting. Men min resa har ju varit imponerande för mig. Vi enades om att om man har många kilo att tampas med försvinner de oftast lättare än de där få som finns kvar när man gått ner några kilo. Jag kämpar egentligen inte med min vikt, är väldigt nöjd. Det jag dock skulle vilja är att kunna visa hur vältränad jag blivit. Min mage ser inte ut som en mage som tränar 4 gånger i veckan utan en mage som tränat 4 gånger totalt i sitt liv. Armarna och bröstmusklerna är de ställen där det syns bäst. Sen är det ju alltid bra att inse det faktum att alla ser olika ut och det kanske inte går att få samma form som någon man beundrar. Men jag kan försöka! Det är lätt att ge upp när man ändå är så nära. Men jag ska inte ge upp!
 
Av Ida - 10 februari 2014 16:27

I lördags trodde jag att jag skulle vara nedbäddad idag med feber och snuva. Men på nått mirakulöst vis försvann alla symptom igår. Kanske var studiebesöket som gjorde det? Eller kaffet (tål egentligen inte det, men igår klarade magen det bra) från nya kaffemaskinen? Nu taggar jag för att träna ikväll. Ska ta det lugnt och känna in läget så jag inte överanstränger mig.

    

Av Ida - 9 februari 2014 21:57

Min pappa jobbar för ett företag som föder upp höns. Han monterar inredningen i hönshusen. De har nyss byggt ett nytt hönshus här i närheten. Vi fick en exlusiv inblick i hur det ser ut innan de desinficerar för hönorna. De ska ha ca 20 000 hönor i hönshuset. Det var väldigt stort. Jag vet att en del är emot den här typen av djurhållning, men jag vet att de höns som detta företaget föder upp har det bra. Jag vet eftersom jag varit ute på olika hönshus med pappa och kollat.


   Äggbandet och packmaskinen.


  Elcentral.


  Mat och vatten.


  Boarean. Matplats,vatten, värprede och sprättområde.

Av Ida - 9 februari 2014 10:45

 

Av Ida - 9 februari 2014 00:54

Eftersom jag blev soffliggande igår och inte kunde gå på kalas var jag hos min vän J idag istället. Fick goda kakor, te och en trevlig pratstund. Fick både firat henne på 30-årsdagen och se hennes nya lägenhet. Hoppas komma på besök  snart igen. Sen handlade jag lite innan jag åkte hem och bänkade mig i soffan för mello samt gaygalan. Det senare var klart mycket mer underhållande än det första. Vem kan tacka nej till en Mums-mums i både kostym, rosa football-dräkt och rent av i bara mässingen?  Efter det har jag slöat i soffan och snart blir det sängen. Är trött och känner mig ungefär som om jag är på väg att bli förkyld. Inte bästa läget, men hoppas må bra imorn igen. Har inte tid att vara sjuk. Har knappt varit frisk nånting nu detta året.  Fick förresten jättetuffa örhängen av svärmor. Hon tyckte de var "lite jag", det tycker jag också. Har haft dem på mig kvällen till ära. 

Presentation


Är en lagom smart tjej på 31 år som gillar att blogga,fotografera och filma. Älskar även att titta på film, musik, inredning, träning och att shoppa!

Min blogg handlar om allt som händer och har hänt i mitt liv.

Gästbok

Facebook

Instagram

Instagram

Omröstning

Gillar du min blogg?
 Ja
 Nej
 Kanske

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Bloggare för varenda unge

Bloggare

Dagens ordspråk

Dagens ordspråk

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se