Lilla Pys

Alla inlägg under februari 2014

Av Ida - 3 februari 2014 22:21

Det är alltid lika kul med en mysig dag. Besökte lilla L, hennes mamma och lillasyster idag. Vi lekte massor, både ute och inne. Sen åt vi en supermumsig kladdkaka med grädde och hallon. Vi lekte med dockor, sjöng, dansade, byggde lego, lekte skattjakt, åkte pulka, gungade, jagade varandra, kramades, skrattade och pratade massa. Det är härligt att ha så underbara vänner. Både stor och liten. Alla är så enkelt med er, det är jag tacksam för. Ikväll körde jag ett gött träningspass och laddar för morgondagen. 

ANNONS
Av Ida - 3 februari 2014 17:15

På söndag är det exakt ett år sen jag drack alkohol senast. Nu tror ni kanske jag är nykter alkoholist eller ska ha barn (vilket kanske är två av det allra vanligaste anledningarna till att sluta)? Men så är inte fallet. Jag har inte varit nått stort fan av alkohol nån gång. Jag är inte den som spottat i glaset och har druckit alkohol under flera år (gjorde väl min debut nån gång i gymnasiet). Men jag har aldrig varit såpass full att jag någonsin tappat kontrollen eller mått dåligt . Jag minns allt jag gjort när jag varit påverkad av alkohol. Det är ju tyvärr inte alla som gör. Tanken väcktes egentligen när jag hade skrivit under på en "vit jul" under julen 2012. Jag drack under nyår och i samband med min födelsedag 2013. Men efter att jag varit på middag med några vänner (i samband med melodifestivalen i Göteborg förra året) där jag bara drack ett glas vin så dröjde det ganska länge innan det blev tillfälle att dricka alkohol igen. Därför tänkte jag att jag försöka fortsätta med uppehållet ett tag till och ser hur det gick. Jag saknade inte alkoholen och har aldrig haft något sug för det heller. Jag har sett vilket elände alkohol kan föra med sig (från håll) och önskar att jag kan inspirera fler till att testa min nyfunna livsstil. Det finns ju så många fördelar med att inte dricka. Man slipper vara bakfull efter en utekväll eller fest. Det blir billigare att gå ut och man slipper tänka på skjuts. Bara fördelar tycker jag! Det bästa är att jag har alltid roligare utan alkohol. 

ANNONS
Av Ida - 2 februari 2014 18:34

Massa vuxenpoäng till mig och sambon idag. Vi har äntligen fått tvättat vår bil. Den behövde verkligen tvättas. Smutsigaste bilen i stan skulle jag tro. Fast inte om man jämför med min pappas bil förstås. Vi passade på nu medan det ändå var lite plusgrader. Sen torkade vi av både lister och resten av bilen. Jag var även såpass noga att jag smörjde in listerna med speciellt medel som förhindrar frysning. Hoppas det funkar. Hatar när listerna fryser. Har varit med om det några gånger (även att låset frusit) och den paniken över att inte komma in i bilen är förfärlig. Nu slipper jag förhoppningsvis detta. Låset är inga problem då vi har elektiskt lås, vilket är den bästa uppfinningen ever.
   Härligt med nytvättad bil!
Av Ida - 1 februari 2014 19:13

Glömde ju totalt av att jag fick en ljuvlig parfym av mamma och plastpappa. Har haft den tidigare, då jag fick den i present av min kusin för några år sen. När den tog slut har jag inte haft varken råd eller prioriterat att köpa en ny. Men nu så fick jag en i födelsedagspresent. 

Presentation


Är en lagom smart tjej på 31 år som gillar att blogga,fotografera och filma. Älskar även att titta på film, musik, inredning, träning och att shoppa!

Min blogg handlar om allt som händer och har hänt i mitt liv.

Gästbok

Facebook

Instagram

Instagram

Omröstning

Gillar du min blogg?
 Ja
 Nej
 Kanske

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Bloggare för varenda unge

Bloggare

Dagens ordspråk

Dagens ordspråk

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se