Lilla Pys

Senaste inläggen

Av Ida - 29 januari 2015 01:07

Det suger verkligen att vara sjuk. Känner mig som om jag hade en öken i näsan och att någon kört en rasp i halsen på mig. Det är på grund av detta svårt att sova, så därför sitter jag här nu och skriver. Men ska strax försöka sova lite. Jag önskar att jag blir frisk, gärna mirakulöst, typ nu! Hoppas jag kan sova länge. Dessutom kan jag ju sova hela dagen imorgon om jag vill. För på fredag vill jag ut och dansa!
 

ANNONS
ANNONS
Av Ida - 27 januari 2015 22:11

Har fått väldigt många gratulationer idag på födelsedagen. Det värmer mitt hjärta! Dock har jag spenderat födelsedagen med att vara förkyld. Grattis till mig själv liksom. Men det har väl varit helt okej. Har ju kunnat vila mig och ta det lugnt så det är bra. Imorn blir det ännu mer vila och hoppas bli frisk till fredag.


 

Av Ida - 27 januari 2015 00:00

 

Av Ida - 26 januari 2015 13:15

Ibland är jag lite glömsk! Men jag har totalt glömt att berätta att jag innan jul tävlade hos Johanna om en selfiepinne. Då hade jag turen att vinna!  I torsdags kom den hem på posten. Ska försöka använda den lite så ni får se hur bra den är!   Såhär ser den ut, i förminskat läge.

Av Ida - 25 januari 2015 11:15

 

Av Ida - 24 januari 2015 21:50


 

Av Ida - 21 januari 2015 13:45

När jag köper högklackade skor brukar jag alltid ta i och köpa allt för höga. Det slutar med att jag inte kan gå i dem. Det är ganska värdelöst faktiskt! Men häromdan köpte jag ett par jättesnygga, bekväma och med lägre klack. Så nu kan jag både gå och dansa i dem utan att bryta benen. Perfekt! Dessutom var dessa på rea så jag betalade bara halva priset! Ska förresten ut och dansa nästa helg så då får jag tillfälle att använda dem.
 

Presentation


Är en lagom smart tjej på 31 år som gillar att blogga,fotografera och filma. Älskar även att titta på film, musik, inredning, träning och att shoppa!

Min blogg handlar om allt som händer och har hänt i mitt liv.

Gästbok

Facebook

Instagram

Instagram

Omröstning

Gillar du min blogg?
 Ja
 Nej
 Kanske

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Bloggare för varenda unge

Bloggare

Dagens ordspråk

Dagens ordspråk

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se