Lilla Pys

Direktlänk till inlägg 24 april 2013

RockaDollyRosaBusSvettRos

Av Ida - 24 april 2013 22:53

I måndags var jag och min ena kusin (+ hennes söta men busiga dotter) i Skövde. Vi har länge planerat att åka dit eftersom de har en affär där som vi ville besöka. Dock fick min kusin nys om att de ska lägga ner och hade bara öpppet en vecka till, men med 50% rabatt på allt. Därför hade vi bestämt oss för att åka nu i måndags då min kusin ändå var ledig från jobbet. Hon skulle shoppa rockabilly-klänning och jag letade efter rosa hårfärg. Det slutade med att vi båda blev väldigt nöjda. Billigt var det dessutom. Vi fortsatte dagen med lite mer shopping och jag fick med mig både en ny bh samt två linnen hem. Blev dock väldigt förvånad vid mitt bh-inköp. Jag fick bra hjälp av expediten inne på Twilfit eftersom hon hittade en bh som satt som gjuten. Men strl var inte alls den jag trodde. Har hela tiden köpt 80B, men kom hem med en 75D. Vad hände där liksom? När jag gått ner i vikt har ju givetvis både omkrets om brösten minskat i storlek. Men hur kan jag ändå fått SÅ STOR kupa? Ja jag klagar inte, är bara sjukt förvånad. Kusinen hittade en jättefin skinnjacka, men den var ganska dyr tyvärr. Den satt som gjuten på henne så det var synd att den inte kunde följa med henne hem. Hade jag varit rik hade jag köpt den till henne, DIREKT. Passade även på att busa med lilla F som det var full fart på.



På måndagkvällen var det dags för sista måndagsträningen för denna terminen. Jag gav verkligen järnet och svetten sprutade. I slutet av passet fick alla som varit med på alla träningstillfällena en ros. Blev väldigt glad då jag var en av dem. De frågade även om någon av oss ville vara med som ledare nästa termin och eftersom jag funderat på att bli det länge nu beslutade jag mig äntligen för att säga ja. Så till hösten ska jag få leda nått av de pass jag tidigare gått på. Ska bli så kul att få leda andra och inspirera andra i det som jag tycker så mycket om. Det är alltid kul att göra sånt man brinner för. Mer information om vilket pass det blir ska jag förhoppningsvis få inom en snar framtid. På lördag är det sista steppasset och ska då prata med hon som leder det. Det händer mycket grejer i mitt liv nu, kanske inte så stora utåt sett men för mig är det jättestort. Att bara ta steget att våga tacka ja har varit svårt. Det kändes så lätt när jag sa det och samtidigt så rätt.




    Inom en snar framtid kommer mitt hår/delar av mitt hår bli rosa (eller RÅSA, only for you MissNaily!).


  Mina ben laddar för ett svettigt pass.


     Min vackra ros, som en belöning för mödan.

 
 
Annie

Annie

25 april 2013 08:19

Kan säga att jag har varit med om samma sak, har alltid trott att jag haft rätt strl på bh ( fast jag inte haft det .. )..
Men hon på butiken förklarade för mig .. hon sa att hälften av alla kvinnor har fel bh strl på sig. Hon sa oxå att när man har mindre omkrets runt om, så går man upp i kupstorlek- att det fungerar så;-)
Ska du färga håret rosa ? ;-) låter spännande ;-)

Kram/

http://cupcakes-ochannat.bloggplatsen.se

 
Margita

Margita

25 april 2013 10:28

Grattis till att du vågat säga ja till att leda träningspass! Bra gjort, heja dig!!! :)

http://sengas.bloggplatsen.se

 
Patricia

Patricia

25 april 2013 11:42

- Tack så jättemycket. Ja men eller hur, när jag tänker på vårblommor så brukar jag glömma blåsippan, jag brukar tänka på snödroppar, krokus och vitsippor typ.

Oj, ja det var ju lite skillnad där i vad för BH stl du brukar köpa och vad hon hittade åt dig.
Jag har alltid svårt med BH, känns som inget passar helt bra.

http://patriciac.blogg.se

 
Maria

Maria

25 april 2013 11:45

Vad kul det är att shoppa när man hittar det man vill ha.
All min träning ligger för tillfället nere. Blev sämre i ryggen då jag gick hos sjukgymnasten, så nu gör jag inget annat än promenader med eller utan kryckor beroende på dagsformen. Åker till Gbg nästa vecka och gör magnetröntgen.
Kul med belöning när man varit med på alla träningspass och kul att du ska vara ledare sedan.

Ha en bra dag!
Kram Maria

http://airams.bloggplatsen.se

 
Patricia

Patricia

25 april 2013 12:49

- Tack så mycket. Yes, detta är min isbjörn det. Hon är en samojed.

Nej jag har inte gjort det. Vet inte varför men jag tycker det är så genant att be om hjälp med storlekar och så, men egentligen borde jag ju göra det.

http://patriciac.blogg.se

 
Patricia

Patricia

25 april 2013 13:38

- Ja jag får väl göra det:) Kanske beror på vad det är för typ av expedit:)

Hihi ja, väldigt ullig och gullig.
kram

http://patriciac.blogg.se

 
Sofie

Sofie

25 april 2013 21:46

Åhååå, rosa!!! Spännande, ska bli kul å se resultatet sen :D Och vad kul det låter att få vara ledare, då blir man väl ännu mer pepp på träningen? :)

SV: Åh kul att du gillade den! Sjääälvklart får du sno idén, bara kul ju!! Lite rolig omväxling än att bara lägga ut bilder + text. Och videofyme-appen är en riktigt bra grej!

Jaa Isadoras lack är helt klart de bästa jag har testat. Gillar att pensen är så tjock också. Jag köper nääästan bara deras lack nu för tiden.

Kram på dig!

http://themusicneverstops.blogg.se

 
Diana

Diana

25 april 2013 22:58

Kul med billig shopping, desto tråkigare att de ska lägga ner!

http://www.decdia.blogg.se

 
Jessica

Jessica

26 april 2013 07:46

god morgon = ) haha ja du jag har c Cupa helt plötsligt, har alltid haft B, men denna gång köpte jag c men ändå för liten, jag har verkligen dumma tuttar... dom åker alltid ur oavsett storlek, dom vill gärna hamna snett haha. = ) Ha en bra dag. har bytt länk och namn på bloggen =)

http://trollsfamiljen.blogspot.se

 
Jessica

Jessica

26 april 2013 07:47

kanske ska lägga till den nya då hahaaha.

http://mytopenniesworth.blogspot.se/

http://mytopenniesworth.blogspot.se

 
Margita

Margita

26 april 2013 09:28

hihi, ja, kanske tur att jag bor en bit bort då! Du skulle nog köra hårt! ;)

http://sengas.bloggplatsen.se

 
Hanna

Hanna

26 april 2013 12:24

Ser att Annie redan förklarat för dig, men kupstorleken är olika beroende på om vilken omkretsen är. Har du omkrets 95 blir plötsligt A-kupan väldigt stor. Medan D-kupan för 70 är förhållandevis liten.

Kul att få vara instruktör! Hihi!
Låter ju jättekul och det kommer nog att vara en jättebra upplevelse!


Kramar

http://hannastankar.bloggplatsen.se

 
Patricia

Patricia

26 april 2013 13:15

- Ja jag håller med, Isadoras lack är riktigt bra. Många fina färger har de också.

Vad bjuder helgen på för roligt?
kram

http://patriciac.blogg.se

 
Viktkamp

Viktkamp

27 april 2013 08:58

så spännande att få bli instruktör =) Grattis! Kram

http://viktkamp.webblogg.se

 
Jessica

Jessica

27 april 2013 22:51

Hej hop, hoppar in för att säga godkväll och önska bra lördag. =)

http://mytopenniesworth.blogspot.se

 
Linda-Mamma till Alfred

Linda-Mamma till Alfred

28 april 2013 11:08

Färgat håret rosa nu??
Japp Hotand Patriks farmor har hus på Fårö så det passar perfekt;)Jag har aldrig varit på Gotland så det skall bli kul;) Skall du på mammabloggkryssnigen?

http://hummingbird.blogg.se

 
Sofie

Sofie

28 april 2013 17:49

SV: Åh tack!! Jag tror jag hade i färgen runt 40 minuter, kanske längre till och med. Det är precis vad jag har hört också haha :) Och eftersom du ska ha rosa färg så ska du nog ha i färgen ett bra tag! Kram på dig!

http://themusicneverstops.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ida - 5 augusti 2015 20:48

Jag har äntligen gjort slag i saken och bytt bloggportal. Tack och hej bloggplatsen! Hej på dig Nouw! Ni hittar den nya bloggen på: http://nouw.com/lillapys                 Kod för att importera min blogg till Nouw: 1590276536 ...

Av Ida - 25 maj 2015 12:15


I lördags var jag en sväng i Göteborg. Det var jättekul att komma ut på lite äventyr. Jag var och hälsade på min vän Andreas och hans sambo. Vi kollade på Eurovision Song Contest. En helt sjuk kväll! Trodde aldrig att Sverige skulle ta hem detta igen...

Av Ida - 24 maj 2015 19:45


Häromdagen berättade jag ju om att jag fått besök av en reporter från P4 Sjuhärad. Nu finns min intervju ute på nätet. Vill ni lyssna på den ni också så klicka här!       ...

Av Ida - 17 maj 2015 19:39


Tänk vilka under lite kärlek från barn kan göra. Idga har jag inte så ont i kroppen, dock mest i knoppen. Vaknade med migränliknande huvudvärk som hållt i sig hela dagen. Börjar bli lite bättre nu. Ska försöka vila mig nu ikväll. Nog om min värk (vil...

Av Ida - 15 maj 2015 13:27


Som ni vet så har jag ätit en kur med inflammationshämmande tabletter för att slippa värken i kroppen. Jag märker lite skillnad i ryggen och axlarna. Men nu har smärtan blivit värre i höften/rumpan ner i benet och sen har jag även fått ont i ena arme...

Presentation


Är en lagom smart tjej på 31 år som gillar att blogga,fotografera och filma. Älskar även att titta på film, musik, inredning, träning och att shoppa!

Min blogg handlar om allt som händer och har hänt i mitt liv.

Gästbok

Facebook

Instagram

Instagram

Omröstning

Gillar du min blogg?
 Ja
 Nej
 Kanske

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Bloggare för varenda unge

Bloggare

Dagens ordspråk

Dagens ordspråk

Ovido - Quiz & Flashcards