Direktlänk till inlägg 10 december 2012
Vill återigen tipsa om ett jättegott och superneklet recept på julgodis.
"Emmas julfudge"
Koka alla (OBS, utom chokladen!!) ingredienser i ca 10 minuter, tills det klarar kulprovet. Dra där efter av grytan från plattan och tillsätt 200 gram choklad. Låt chokladen smälta och häll sedan snabbt upp smeten i en form (cirka 20x30 cm) gärna med bakplåtspapper i då är det lättare att ta ut den stelnade fudgen. Ställ den i kylskåpet en stund tills den stelnat. Skär därefter i fyrkanter i den storleken som önskas. Förvaras bäst i kylskåp för annars kan de lätt bli kletiga.
Lycka till!
Blanda allt utom choklade i en kastrull.
När det stelnat kan du skär den i hur stora (eller små) fyrkanter du vill!
Jag har äntligen gjort slag i saken och bytt bloggportal. Tack och hej bloggplatsen! Hej på dig Nouw! Ni hittar den nya bloggen på: http://nouw.com/lillapys Kod för att importera min blogg till Nouw: 1590276536 ...