Lilla Pys

Alla inlägg under december 2014

Av Ida - 1 december 2014 21:09

Att det redan är första december är helt ofattbart! Vart tog tiden vägen? Jo det kan kanske bero på att jag har haft fullt upp. Har inte ens haft tid att blogga liksom! Har hunnit med en jättemysig julmarknad tillsammans med en av mina bästa vänner. Fick faktiskt lite julfeeling, tro det eller ej. Nu i helgen var jag på Fitnessfestivalen i Göteborg tillsammans med en annan fin vän. Hade jättetrevligt. Massor med saker att titta på (en hel del snyggingar) och fick en fylld goodiebag. Åkte för första gången på länge tåg och buss dit (och hem givetvis). Det var väldigt skönt att slippa köra själv faktiskt. Har ju fått ett gratiskort av Västtrafik som jag kunde använda. Helt perfekt!


Sen sist har jag även hunnit med ett lyckat tandläkarbesök. Inga hål och inga andra problem heller! Min tandläkare är bäst. Inte bara för att hon alltid berömmer min tandhälsa, hon är dessutom trevlig.

Jag har även hunnit med en del shopping, så alla julklapparna är färdiga nu. Sen har jag julpyntat och satt upp lite adventspynt. Min sambo var även snäll att sätta upp vårt nya fågelbord så fåglarna har något att mumsa på under vintern. Dessutom har jag tränat en hel del också. Det känns kul igen och det är jag jätteglad för. Blir eventuellt 4 träningstillfällen till denna veckan, varav två som jag leder själv.
   Visst är det fint?

ANNONS

Presentation


Är en lagom smart tjej på 31 år som gillar att blogga,fotografera och filma. Älskar även att titta på film, musik, inredning, träning och att shoppa!

Min blogg handlar om allt som händer och har hänt i mitt liv.

Gästbok

Facebook

Instagram

Instagram

Omröstning

Gillar du min blogg?
 Ja
 Nej
 Kanske

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Bloggare för varenda unge

Bloggare

Dagens ordspråk

Dagens ordspråk

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se