Lilla Pys

Alla inlägg under januari 2014

Av Ida - 5 januari 2014 00:12

Det har varit en ganska lugn dag. Har städat lite, tvättat, bytt lakan och hann ändå med att sova länge. Det blev mysfrukost med sambon också, vilket jag älskar. Senare ikväll fick jag besök av min vän A och hans sambo M. Vi åt indiskt och spelade spel. Sen blev det lite videoklipp och såklart en massa skratt (som vanligt). Vi spelade Monopol och det märktes att det var länge sen jag spelade det. Kom knappt ihåg reglerna, vilket var lite pinsamt. Men kul hade vi andå.



 


Av Ida - 3 januari 2014 22:20

Dagen har spenderats på ett ställe som några kallar himlen och andra kallar helvete. GeKå's i Ullared är ett ställe som det finns delade åsikter om. Själv älskar jag det, men fick ingen riktig feeling idag. Gjorde ändå en massa fina fynd. Både jag och sambon fick tag i två par jeans var. Det var inte alls illa, för att vara därifrån. Har nästan aldrig hittat jeans där förr. Sen gjorde jag fyna fynd som gör sig bra till min fabläs för england. Två kuddar, en filt, påslakan, en tröja och mobilskal med union jack på. Hur snyggt som helst! Hittade även lite smink, smycken och böcker. Jag är väldigt nöjd med dagens shopping. Hade en mysig dag med sambon också, det gillar jag.



   Mitt nya armband.

Av Ida - 2 januari 2014 12:50

Födelsedagen närmar sig med stormsteg. Jag har funderat på vad jag önskar mig, utöver de bästa presenterna jag redan fått. Även om det också är något kostsamt så önskar jag mig mest av allt en resa till London. Har länge velat åka dit. Har aldrig flugit i mitt liv så det vore på tiden.

Av Ida - 1 januari 2014 20:00

Det känns så skönt att kunna blogga igen! Nästa lite overklig nästan, eftersom jag inte är van vid detta. Men jag kan lätt vänja mig vid detta. Julen och nyår har varit mysiga. Har tagit det lugnt och ätit gott (utan att vara onyttig för den delen). Mamma och hennes sambo var här under julen. Vi han med att träffa övriga delar av släkte och massa annat. Har även hunnit flera vändor på mellandagsrean där jag gjort flera fina fynd. En snygg klänning, två träningstoppar, örhängen, mobilskal, en kofta, en topp, en ny julgransmatta, läppglans, mascara och ett armband.


Gårdagen spenderades med fina vänner. Först lite shopping och tjöt med en vän från Falkenberg. Vi åkte hem till mig, lagade mat och började göra oss i ordning. Sen kom en annan vän från Ulricehamn och vi piffade till oss som bara riktiga tjejer kan. Efter en timme anslöt sig tre fina pojkar (den finaste var min sambo) och vi kunde efter lite pyssel i köket äta en jättegod middag. Sen följde lite sällskapsspel  och en massa skratt innan tolvslaget. Sen agerade jag, som enda nyktra personen, taxi åt de andra. Det var lite jobbigt den sista kilometern, innan vi var hemma. Det blev lite mycket grus i ögonen från John Blund. Men när jag väl var hemma och hade fått av mig alla lager av smink var väl klockan efter 3. Lite sent i säng och ganska tidigt uppe. Men jag tycker att det är helt okej att vara trött på nyårsdagen. Det är garanterat fler än jag som är det idag. Tydligen ökar pizzaförsäljningen med 300% under nyårsdagen. Det bevisar ju att många är trötta (säkert bakis och slöa) en dag som denna. Jag bidrog inte till statistiken i år, det blev rester för min del. Mycket nyttigare! Hoppas på, som många med mig, att det blir ett hälsosamt år.


 


   Önskar er ett riktigt gott nytt år!

Presentation


Är en lagom smart tjej på 31 år som gillar att blogga,fotografera och filma. Älskar även att titta på film, musik, inredning, träning och att shoppa!

Min blogg handlar om allt som händer och har hänt i mitt liv.

Gästbok

Facebook

Instagram

Instagram

Omröstning

Gillar du min blogg?
 Ja
 Nej
 Kanske

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Bloggare för varenda unge

Bloggare

Dagens ordspråk

Dagens ordspråk

Ovido - Quiz & Flashcards