Lilla Pys

Alla inlägg under september 2013

Av Ida - 4 september 2013 20:17


Hade besök av de här sötisarna i trädgården nyss. Det var värsta kalabaliken en stund, då den ena tappade bort sin mamma och syster. Hon gick runt och skrek  efter dem (lät som en gnisslande skottkärra ungefär) varpå familjen kom springande till undsättning. Sen åt de några äpplen innan de sprang mot skogen. 

ANNONS
Av Ida - 4 september 2013 02:14

När vi var och handlade mat i fredags så köpte min söta sambo en ny almanacka till mig. Den andra höll precis på att ta slut så jag behövde en ny. Alltid bra att ha för att skriva upp saker i då minnet inte alltid är det bästa. Sen är den fin också. Hade tänkt mig en med ugglor på först men den är aningen stor så den här får duga.

ANNONS
Av Ida - 3 september 2013 23:06

Wow, vilken kick! Det var väldigt nervöst att leda första passet men jag hade extra uppbackning idag så det kändes tryggt. Jag glömde lite övningar, men det gjorde inte så mycket. Har några smågrejer att öva på tills nästa vecka, men det kommer gå bättre då. Tekniken svek mig dock fler än en gång men jag hade hjälp som fixade det snabbt. Svetten rann och adrenalinet pumpade, det var härligt! Åtminstone en kommer blir vältränad under terminen, och det är jag, vilket borde vara ett bra betyg. Fick rådet att köra 110 procent och det gjorde jag verkligen. Önskar så att fler av mina vänner kunde kommit och tränar med mig idag, men det kommer fler tillfällen. Ni är alla välkommna!
       

Av Ida - 2 september 2013 22:23

Om mindre än 24 timmar gör jag min debut som gympaledare. Ska bli hur spännande som helst! Har varit på terminstarten idag och kört ett annat pass som E leder i gympahallen ca 1,5 km härifrån. Det var kul, svettigt och spännande. Kändes som en bra uppladdning inför morgondagen. Då ska jag ta mig ca 2 mil härifrån och köra mitt pass där med ett gäng med goa tjejer (i alla åldrar). Ska köra igenom passet några gånger när jag går upp i morgon så det verkligen sitter så jag slipper hjärnsläpp. Men hur det än går så har jag åtminstone gjort mitt bästa och det är värt mycket. Jag trodde aldrig jag skulle våga ens försöka så detta är STOOORT för mig.
     

Av Ida - 1 september 2013 22:25

Nu kanske jag är lite efter med nyheten om Miley Cyrus överdrivna beteende på MTV Music Awards häromdan? Men jag tycker det hela är så chokerande att jag bara måste ta upp det. Jag är inte den som i vanliga fall är pryd, men när jag såg reprisen av galan i morse blev jag  tvungen att byta kanal. Det blev helt enklet för mycket för mig när hon klev upp på scenen och började åmade sig ihop med Robin Thicke. Å vad f***n var grejen med att ha tungan ute HELA TIDEN då Miley? För att inte tala om outfiten! Äckligt alltihop! Jag som trodde hon var en helylletjej, trots sin lite smågalna makeover. Går hon på droger eller vad hände? Vad tror ni om det hela?       

Av Ida - 1 september 2013 21:15

          

Citat · Tankar · Tips
Av Ida - 1 september 2013 18:09


 


   Klänning: Rut mfl. Leggings: Lidl (!!!!) Örhängen och armband: Glitter.

Kläder · Makeup · Mode · Tips
Av Ida - 1 september 2013 02:06

Ikväll har jag varit på inflyttningsfest. Det var trevligt att träffa massa nytt folk. Jag insåg att jag inte druckit en droppe alkohol sen i februari och kommer nog inte göra det inom en snar framtid heller. Jag körde även alkoholfritt ikväll också eftersom jag tog bilen dit och hem. C bor i en jättefin lägenhet i utkanten av Göteborg. Dit hoppas jag åka fler gånger. Gillar ju Gbg (och C) som ni vet! Det blev många skratt, allsång, musikquiz, babbel och bubbel. Var nog dock väldigt trött när jag åkte hem för när jag skulle stanna och tanka fick jag köra runt pumpen tre gånger innan jag fick till det (fick bilen på rätt sida med locket mot pumpen). Killen på macken måste undra vad jag sysslade med. Men jag kom hem välbehållen och glad. Nu är jag trött så snart blir det sängen. Bilder på min outfit kommer imorn!


Allsång!

Presentation


Är en lagom smart tjej på 31 år som gillar att blogga,fotografera och filma. Älskar även att titta på film, musik, inredning, träning och att shoppa!

Min blogg handlar om allt som händer och har hänt i mitt liv.

Gästbok

Facebook

Instagram

Instagram

Omröstning

Gillar du min blogg?
 Ja
 Nej
 Kanske

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Bloggare för varenda unge

Bloggare

Dagens ordspråk

Dagens ordspråk

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se