Lilla Pys

Alla inlägg under september 2013

Av Ida - 11 september 2013 15:20

Året sommar har varit underbar och hösten har börjat bra den också. Man kan inte tro det att det är september när det varit så varmt ute. Hoppas hösten fortsätter att vara såhär härlig, för hösten har verkligen kommit trots känslan av sommar. Faktum är att jag gillar det! #höst #äpple #väder



   Äppleträdet bär massor med frukt. Dessa gillar rådjuren att mumsa. Bra för mig för då slipper jag plocka upp dem!


    Min söta skylt!

Av Ida - 9 september 2013 22:56

I lördags shoppade jag och sambon lite. Var inne på lagerhaus för att leta efter en present till svägerskan då jag fick syn på ursöta muggar. Muggtokig som jag är fick en av dem följa med hem. Det bästa med den är att den ser ut som en uggla. Älskar den! Kommer troligen använda den ofta nu när hösten kommit och jag blir mer sugen på te.


 

Av Ida - 9 september 2013 21:31

Att tiden går fort vet väl alla, men ibland går det extra fort känns det som. I fredags var det ett år sen som farfar begravdes. I somras var det 5 år sen vi begravde mormor och i våras var det 17 år sen vi begravde morfar. När man ser det i ett sånt perspektiv så har tiden gått otroligt fort. Trots att tiden gått fort så saknar jag dem lika mycket fortfarande. Önskar jag kunde få träffa dem igen, krama om dem och berätta hur mycket de egentligen betyder för mig. Något som jag aldrig egentligen fick göra innan de var borta. Man tar ofta dem man älskar för givet.



Lille farfar hann iallafall bli 93 år.


Lilla goa mormor, saknar henne så extremt mycket ibland. Hon hann aldrig uppleva sin 90-årsdag!


 

Jag och morfar på min 12-årsdag (bästa bilden ever!). Ca 2 månader innan han gick bort. Lille morfar hann bli 85 år.

  

Av Ida - 8 september 2013 22:17

Ifall min sambo läser det här (vilket jag tror han gör) så vill jag säga att jag inte skriver det här för att pressa eller stressa honom. MEN, jag har surfat runt idag och kollat på vackra foton från bröllop och även suktat efter lite brudklänningar. Dessa har fått mig att åter inse hur gärna jag vill gifta mig och att det kan ske ganska snart. Inte bara för att jag för en dag får klä mig och känna mig som en prinsessa utan också för att kunna fira vår kärlek tillsammans med de vi tycker om allra mest. Sen är det ju ett extra plus att få kalla sambon för min man och kunna dela hans efternamn (längtar efter att byta från sveriges näst vanligaste efternamn till ett mer originellt).


Har tidigare haft ett blogginlägg om bröllopsdrömmar. Lägger in några foton från det inlägget, som ni säkert känner igen, bara för att friska upp minnet lite.




   Man kan ju alltid drömma lite. Med en dator kan man göra mycket. Fniss!


             

     

Av Ida - 7 september 2013 08:00

   Om ni vill kika på youtube-klippet så kan ni inte det för detta är fake! Hihi!

Foto · Humor
Av Ida - 5 september 2013 21:41

Den här veckan går verkligen i träningens tecken. Har gjort tre träningspass den här veckan och tänker avsluta veckan med ett fjärde i morgon. Ska bli spännande att testa det då jag aldrig prövat det passet tidigare. Men nu när jag ändå representerar gymastikföreningen så vill jag ju föregå med gott exempel. Dagens träning bestod av latinmove, ett zumbainspirerat pass. Det var svettigt och roligt att svänga på höfterna.  


Har även sysslat med lite andra konditionskrävande aktiviteter idag. Förra veckan köpte min sambo ett munstycke till vår högrtyckstvätt för att köra på altan/trall. Tyckte det var dags att testa det idag. Det var både kul och jobbigt men nu är både altanen och trappan rena. Snacka om skillnad!



  SAMBA!!!!


Av Ida - 4 september 2013 20:26

I flera veckor har jag funderat på hur jag ska klippa mig. Har varit sugen på att klippa mig kort men samtidigt så var jag rädd att det skulle bli för kort. Så idag när dagen D (eller ska jag säga dagen K?) var kommen fick jag press på mig att bestämma hur jag skulle ha det. Med frisörens inrådan och mycket mod beslöt jag mig för att klippa det kort. Jag är sjukt nöjd! Kommer kännas skumt några dagar innan jag vant mig, speciellt när jag ska tvätta håret eller borsta det. Jag tycker det som sagt blev jättesnygg och dessumtom lite mer lätthanterligt. Vad tycker ni?



 

Presentation


Är en lagom smart tjej på 31 år som gillar att blogga,fotografera och filma. Älskar även att titta på film, musik, inredning, träning och att shoppa!

Min blogg handlar om allt som händer och har hänt i mitt liv.

Gästbok

Facebook

Instagram

Instagram

Omröstning

Gillar du min blogg?
 Ja
 Nej
 Kanske

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Bloggare för varenda unge

Bloggare

Dagens ordspråk

Dagens ordspråk

Ovido - Quiz & Flashcards