Lilla Pys

Direktlänk till inlägg 4 juni 2013

Långpromenad

Av Ida - 4 juni 2013 18:15

Som ni kanske vet så promenerar jag mycket. Minst 6 km per dag. Mest går jag samma sträcka, fast jag byter håll ibland. Men jag prövar nya vägar ibland och idag var en sån dag. Bestämde mig att testa en väg som vi tidigare cyklat. När jag kommit halvvägs insåg jag att det skulle bli lite längre än beräknat, men det var ändå jättemysigt. Speciellt när jag kom in på en grusväg där det inte fanns en bil i sikte. Det var så tyst och lugnt. Jag hade givetvis hörlurar i öronen med massa bra musik som höll mig sällskap. När jag kom hem igen visade min app på 9,55 km. Är ganska nöjd med det om jag får säga det själv. Det tog mig ca 1,5 timme att gå sträckan och det ska jag väl också vara nöjd med. Hade ju lite träningsvärk sen gårdagens promenad och hoppning. Imorn ska jag ut på ännu en skön promenad. Aldrig hade jag trott att jag skulle njuta av promenader, även om det stundvis kan vara ganska trist. Men med rätt sällskap är det ju ännu trevligare. Undra om min sambo kan tänka sig gå 9,5 km med mig?



 

 
 
Diana

Diana

4 juni 2013 18:20

Jösses vad duktig du är kvinna!!!

http://www.decdia.blogg.se

 
Candy Dollheart

Candy Dollheart

4 juni 2013 23:46

Vad skönt att promenera så mycket!
Sv: Absolut. Sexualundervisningen bör verkligen uppdateras och utvidgas, info om analsex bör också tas upp. Jamen himla mycket bör faktiskt tas upp... Onani bör också förespråkas som en del av ens sexliv och som en bra sak för välmåendet. HBTQ med såklart. SAMT mens och hur man skyddar sig mot graviditet, ja ämnet bör helt klart få mer plats..
I know!!!:D Gör så gott jag kan här tills vidare ;) Kram!

http://iwantcandy.se

 
Izabell

Izabell

5 juni 2013 08:31

Jag älskar att promenera.. mysigt med grusvägar och utan bilar, me like!:)

Ha en fin dag!

Kraam Izabell

http://www.mysbella.blogg.se

 
Vivi

Vivi

5 juni 2013 10:57

Vad duktig du är !!!
Håller med om att det kan vara ljuvligt att gå promenader, jag och min man gör det ibland och det är så himla mysigt, just för att man då ofta får tid att prata på ett annat sätt än annars, men vi går inte en mil riktigt :)

SV. Jo visst blir jag extra trött just nu :) men sedan tog saneringen av huset & oron för katterna mycket ork för både mig och maken, nu börjar vi dock så ljuset i slutet av tunneln och vi har ju en mysig babybula att koncentrera oss på :)
Kram

http://www.missvivis.se

 
Maria

Maria

5 juni 2013 13:26

Bra jobbat!
Det är skönt att vara ute och promenera. Jag gillar det mer än annan träning. Tror säkert att du får med dig din sambo på denna turen :)
Ha en riktigt bra dag!
Kramar Maria

http://airams.bloggplatsen.se

 
Annie

Annie

5 juni 2013 13:55

Wow, vad duktig du är! ;-) Jag brukar också ta promenader varje dag, behöver det för mitt diskbråck. Men det är ju så skönt och härligt med promenader också, speciellt vid fint väder ;-)
9,5 km shit vad bra! ;-)

Förresten jag har börjat följa dig på twitter ;-) hoppas det är ok? ;-) såg Twitter och Instagram-rubrikerna som du har längre ned :-)
Om du vill får du gärna följa mig tillbaka ;-)
Ha en fin dag!
Kram/

http://cupcakes-ochannat.bloggplatsen.se

 
Patricia

Patricia

5 juni 2013 14:04

Men så härligt:) Mysigast är det att promenera på grusvägar där det är lugnt och helt stilla.

http://patriciac.blogg.se

 
Emma

Emma

5 juni 2013 18:06

Å heja dig! :)
Göteborgs trippen var super trevlig, imorgon far vi igen då till Stockholm ;)

Läste om bh-skolan, jag har så svårt att hitta bh:ar, men nu tror jag att jag hittat bra storlek på kappahl av alla ställen :)

Du skulle du vilja ses någon dag och fika, du hade väl en till bloggvän här i stan, kanske kan ses alla tre :)?
Kram

http://princessemma.blogg.se

 
Hanna

Hanna

6 juni 2013 00:10

Mmmm, jag tycker faktiskt om att promenera även om jag oftast gör det i sällskap av någon annan.

Duktigt av dig att gå nästan en mil i varje fall, nästa gång får du ta en extra tur på 500 meter bara för att kunna säga att diu promenerade en mil ;) Springa en mil under en timme är ju bra, så om du gick på 1,5 så höll du nog ganska så bra tempo!

KRAMAR

http://hannastankar.bloggplatsen.se

 
Candy Dollheart

Candy Dollheart

6 juni 2013 11:28

Sv:Bara det att de ändrar sig är ju ett bra tecken, det tyder på att de inte är skrivna i sten och kommer vara forever:). Det där med mediciner som ger tråkbiverkningar är ju alltid en knivig fråga... Har du kollat med din läkare om det finns en annan medicin eftersom du lider av denna biverkning? Kolla det innan du börjar äta någon mer medicin för att lindra biverkningarna av den första, så lätt att hamna i en spiral. Nu kanske du redan gjort allt det här och mitt svar är helt onödigt, men ändå;). Kram!

http://iwantcandy.se

 
Miss Naily A Fucking Rockstar

Miss Naily A Fucking Rockstar

6 juni 2013 13:12

9 km????? Du är tokig. Jag brukar gå från tv till kylskåpet typ:)

http://www.fames.se/missnaily

 
Linda-Mamma till Alfred

Linda-Mamma till Alfred

6 juni 2013 20:43

Ja stommen är upp på växthuset nu och förhoppningsvis blir det färdigt i helgen;)Underbart!Lite sent men bättre sent än aldrig!
Duktig promenad hörru!Härligt!Mohaha vågar nog inte säga vilken kanal jag lyssnar på men Mix Mgapol OCH radio bohuslän såklart!

http://hummingbird.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ida - 5 augusti 2015 20:48

Jag har äntligen gjort slag i saken och bytt bloggportal. Tack och hej bloggplatsen! Hej på dig Nouw! Ni hittar den nya bloggen på: http://nouw.com/lillapys                 Kod för att importera min blogg till Nouw: 1590276536 ...

Av Ida - 25 maj 2015 12:15


I lördags var jag en sväng i Göteborg. Det var jättekul att komma ut på lite äventyr. Jag var och hälsade på min vän Andreas och hans sambo. Vi kollade på Eurovision Song Contest. En helt sjuk kväll! Trodde aldrig att Sverige skulle ta hem detta igen...

Av Ida - 24 maj 2015 19:45


Häromdagen berättade jag ju om att jag fått besök av en reporter från P4 Sjuhärad. Nu finns min intervju ute på nätet. Vill ni lyssna på den ni också så klicka här!       ...

Av Ida - 17 maj 2015 19:39


Tänk vilka under lite kärlek från barn kan göra. Idga har jag inte så ont i kroppen, dock mest i knoppen. Vaknade med migränliknande huvudvärk som hållt i sig hela dagen. Börjar bli lite bättre nu. Ska försöka vila mig nu ikväll. Nog om min värk (vil...

Av Ida - 15 maj 2015 13:27


Som ni vet så har jag ätit en kur med inflammationshämmande tabletter för att slippa värken i kroppen. Jag märker lite skillnad i ryggen och axlarna. Men nu har smärtan blivit värre i höften/rumpan ner i benet och sen har jag även fått ont i ena arme...

Presentation


Är en lagom smart tjej på 31 år som gillar att blogga,fotografera och filma. Älskar även att titta på film, musik, inredning, träning och att shoppa!

Min blogg handlar om allt som händer och har hänt i mitt liv.

Gästbok

Facebook

Instagram

Instagram

Omröstning

Gillar du min blogg?
 Ja
 Nej
 Kanske

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Bloggare för varenda unge

Bloggare

Dagens ordspråk

Dagens ordspråk

Ovido - Quiz & Flashcards