Lilla Pys

Alla inlägg under mars 2013

Av Ida - 6 mars 2013 22:22

Har spenderat dagen med pappa. Vi åkte till Borås där pappa skulle på läkarbesök. Som tur är så mår han bra och hans värden var bättre än förra året. Vi fortsatte dagen med lite shopping. Jag köpte tre nya träningstoppar och två vanliga toppar. Sen fick jag tag i en förlängningskabel till mina hörlurar (så jag kan koppla dem till tvn) och lite andra småsaker.  När jag kom hem så invigde jag en av träningstopparna och förlängningskabeln med ett pass på mitt promenadband. Det var helt perfekt att kolla på "Vem vet mest" samtidigt som man går och svettas samtidigt. Jag utklassade även flera av deltagarna i programmet med att svara rätt på massa frågor.
    Dagen till ära hade jag på mig min "nya" skinnjacka.


ANNONS
Av Ida - 5 mars 2013 19:34

När jag och sambon höll på att röja på övervången, i eftermiddags, så kom lilla L och hennes mamma förbi. De kom för att hämta inbjudningar till L's stundande barnkalas, som jag ordnat. Med sig hade de en jättesöt blomma till mig. Blev både överraskad och glad! Det känns kul att få uppskattning ibland, då vet man att man är bra. 

ANNONS
Av Ida - 4 mars 2013 17:01

Ända sen jag var på Melodifestivalen och fick massa konfetti över mig så har jag hittat små bitar överallt här hemma. Det verkar aldrig ta slut, för jag hittade flera när jag städade i lördags. Jag menar, det är ju snart en månad sen. När ska det ta slut?  Nog för att jag gillar glitter, men det får ta och räcka nu!

Av Ida - 3 mars 2013 21:30

För exakt 10 år sen gick jag som i en dimma av lyckorus. Jag var tvungen att berätta för alla vad som hänt. Tidigare hade jag varit otroligt nervös. Jag var orolig för att jag skulle blöda och att det skulle göra ont. När jag väl var där och han satte igång så slappnade jag av. Detta gjorde att jag började känna mig yr och mådde illa. Fick ligga på mage resten av tiden, men efter en cirka timme så satt den där. Min första tatuering! Tror det snart är dags för nummer tre!

 

Av Ida - 3 mars 2013 20:38

Som den historieintresserade person jag är så kunde jag inte låta bli att kolla in reprisen av Det händer här, nu ikväll. De besökte Habo i det första programmet och levererade en hel del intressant information. Detta fick mig att tänka på min släktforskning (som för tillfället ligger på is), delvis för att min pappas kusin bor där och hon har hjäpt mig en bit på vägen med min forskning. Det finns mycket intressant att gräva i där om mina släktingar. Egentligen borde jag ta tag i det igen och försöka få ordning på alla släktingar som jag ännu inte skrivit in i mitt forskningsprogram. Hittills har en historia fastnat lite extra. Min farmors morbror, Cleas Algot, emigrerade till USA (som så många andra) någon gång under 1893. Han bosatte sig i Rockford där han arbetade sig upp som affärsman och senare blev han ägare av en bar/saloon. Han hann även med att gifta sig och fick också en son, Carl. När sonen var sex år, blev Claes Algot dödad i en olycka. Det finns misstankar om att den här olyckan inte var en olycka. Kanske blev han mördad? Sonen fick tydligen ärva alla pengar (enligt rykten var det en stor summa pengar) som han sedan spenderande i rasande takt. Det som också hör till historien är att jag fått berättat för mig att sonen dog ung, men när jag får några månader sen letade efter foton hos min farmor hittade jag bilder på en man som skulle kunna vara Carl. Om åldern stämmer med fotot skulle han åtminstone kunna varit i lagon ålder att bli far innan han dog, vilket i sin tur betyder att jag skulle kunna ha släktingar kvar i Rockford (eller nån annanstans i USA) som kan veta mer om den där händelsen. Var det en olycka eller mord? Vad hände egentligen? Och vad hände mer Carl?

Av Ida - 2 mars 2013 22:18

Hittills har jag inte pratat så mycket om Melodifestivalen eftersom det inte varit så många intressanta låtar som deltagit eller gått vidare till finalen. Men redan i Göteborg blev jag förtjust i Anton Ewalds låt (ja inte bara i låten utan i docksöta pojken Anton själv också) och förra veckan blev jag överraskad av Robin Stjernberg. Därför blev jag extra glad då de båda pojkarna lyckades ta sig från andra chansen till finalen (nästa vecka). Nu kan jag iallfall njuta av några av bidragen. Sen behöver de ju inte vinna (och de gör nog troligen inte det heller) utan bara göra en bra show för att jag ska bli nöjd. Fast det vore ju ett stort plus om någon av dem vann, det ska jag inte sticka under stol med!   Robin och Anton i en delad segergest. Foto

Av Ida - 1 mars 2013 21:14

Nu när det är dags för fredagsmys så har jag skaffat mig en ny favorit. Bättre smak och mindre innehåll. Räcker gott åt mig! Tar mig ett (eller två) glas Coca-Cola light till det också medan jag kollar tv (och senare film).
 
Dryck · Mat · Tips
Av Ida - 1 mars 2013 20:57

För några år sen så fick jag en jättebra kokbok av min mamma i julklapp. Den använder jag jätteofta och det står grymt mycket bra recept i den. Allt från att typ koka te-vatten (om man nu skulle misslyckas med det) till de mest avancerade recept av olika slag. Det som inte står där i är knappt värt att veta. Kan verkligen rekomendera den! Om det inte står nått i den som jag vill veta ringer jag antingen mamma eller kollar nätet. Resten av recepten har jag i huvudet!
 

Presentation


Är en lagom smart tjej på 31 år som gillar att blogga,fotografera och filma. Älskar även att titta på film, musik, inredning, träning och att shoppa!

Min blogg handlar om allt som händer och har hänt i mitt liv.

Gästbok

Facebook

Instagram

Instagram

Omröstning

Gillar du min blogg?
 Ja
 Nej
 Kanske

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Bloggare för varenda unge

Bloggare

Dagens ordspråk

Dagens ordspråk

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se