Lilla Pys

Alla inlägg under februari 2013

Av Ida - 2 februari 2013 12:50

Igår var jag och sambon på bio. Vi såg filmen "Ego". Den var faktiskt riktigt bra. Den får fyra solar av fem möjliga. Är inte så förtjust i romantiska komedier överhuvudtaget, men eftersom den var svensk ville vi ge den en chans. Det var väldigt mycket fjortisar på bion och det var  (som killen bakom oss på bion sa) 90% tjejer där, en typisk tjejfilm. Det fanns mycket att skratta åt, både på filmen och i salongen. 5 minuter innan filmen började trippade det in 6 stycken tjejer i 20 års ålder. De såg alla PRECIS likadana ut (tror dock INTE de var sexlingar). De hade samma stil och bar alla en exakt likadan jacka. Det komiska är att varje gång det var ett bimboskämt i filmen var de just de tjejerna som skrattade högst. Jag tänkte för mig själv om de tittat sig i spegel, för det var ju precis den typen av tjejer de drev med i filmen (okej jag dömer ingen men de SÅG iaf ut som tjejerna i filmen). Men å andra sidan är det ju inget fel på självdistans och att kunna skratta åt själv. Kan ju förstå varför det var så många tjejer på filmen för, jag ska inte sticka under stol med, att huvudrollsinnehavaren Martin Wallström var en liten fröjd för ögat! Sen att han gjorde en bra skådespelarinsats var ju bara ett plus. Vill man ha en lite tyngre och mer svårsmält film med mer invecklad story är det här ingen film att rekomendera. Men som glättig romantisk komedi funkar det fint!Ps. Mylaine Hedreul gör en superb roll i filmen som Mia - Sebastias assistent! Ds.


Film · Tips
ANNONS
Av Ida - 1 februari 2013 12:09

Det känns skönt att det redan är februari faktiskt, även om januari gått otroligt fort. Antagligen går februari ännu fortare då det är tre dagar kortare. Sen är det dags för vår! Det var faktiskt lite vår i luften här igår så jag ser fram emot vad som komma skall. Idag däremot är vi tillbaka till vinter med minus och rimfrost.   2012 års första krokus.  Första gången jag hängde ut tvätt förra året. Längtar!  Vår i luften, mars 2012!

ANNONS

Presentation


Är en lagom smart tjej på 31 år som gillar att blogga,fotografera och filma. Älskar även att titta på film, musik, inredning, träning och att shoppa!

Min blogg handlar om allt som händer och har hänt i mitt liv.

Gästbok

Facebook

Instagram

Instagram

Omröstning

Gillar du min blogg?
 Ja
 Nej
 Kanske

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Bloggare för varenda unge

Bloggare

Dagens ordspråk

Dagens ordspråk

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se