Lilla Pys

Alla inlägg under februari 2013

Av Ida - 4 februari 2013 11:27

Vi hade besök av en liten ekorre utanför huset häromdan. Den satt precis vid bilen och kikade. Det var nästa som om den väntade på någon. Den var kvar en stund (tillräckligt länge för att jag skulle hinna fota den iaf) och sen försvann den. Tror den bor i vår stora gran här på tomten. Inte alla som har en "egen" liten ekorre. 

ANNONS
Av Ida - 3 februari 2013 22:48

En vän på facebook skrev att hon var sugen på att göra nya tatueringar och att hon hade lite abstinens. Man kan säga att jag blev smittad av henne och är nu själv jättesugen på en ny. Jag passade på att kika runt på nätet efter inspiration. Hittade en hel del tuffa som jag tyckte kanske skulle passa. Passar på att dela med mig av vad jag hittade. Vilken tycker ni är finast?
   Testade att göra ett kollage, det är därför bilderna är så små. En av bilderna föreställer förresten min ena tatuering. Kan ni gissa vilken det är?

ANNONS

Aj!

Av Ida - 3 februari 2013 14:25

Nu är jag trött på att ha ont! Jag har försökt att göra allt som står i min makt för att få bort smärtan, men inget verkar hjälpa. Hoppas det blir bättre nästa vecka.
   Detta gäller dig förbannade smärta!!!

Av Ida - 2 februari 2013 21:38

Här får ni en liten försmak av vad jag hade tänkt mig i klädesväg till nästa lördag. Duger det till Melodifestivalen tycker ni? Min kompis A sa att han tyckte det såg ut som om jag skulle va med på scenen. Man kan ju faktiskt hoppas att de tror de och jag är ju nästan det ändå med tanke på vart vi ska sitta! TAGGAD!   Skorna!


  Överdelen på klänningen.  Jackan.

Kläder · Mode · Tankar · Tips · TV
Av Ida - 2 februari 2013 20:40

När jag och sambon var i stan på bio så passade vi på att kolla lite i affären innan filmen började. Jag ville bestämt in på The Body Shop och sambon följde lydigt med. Jag hade siktet på en underbar scrub som jag sedan förra året haft en testburk av. När jag nu fått lite pengar på födelsedagen tog jag mig råd att köpa en STOR burk! Inte nog med att man blir len som en barnrumpa av den så luktar den som en hel chokladfabrik! Kanske inte det bästa för mig som ska undvika sånt, men jag kommer inte bli så galen att jag äter av scruben! 

Av Ida - 2 februari 2013 17:29

För er som missadet det så börjar ju Melodifestivalen ikväll! Ska bli spännande att de vad de hittar på, Danny och Gina. Blir intressant att hör och se bidragen också. Det blir som en uppladning till nästa lördag då jag ska vara där, LIVE! Ser fram emot det jättemycket med små fjärilar i magen! Ni får inte missa att hålla utkik efter mig då!     

Tankar · Tips · TV
Av Ida - 2 februari 2013 13:37

Dagen började ganska värdelöst! Kom dock iväg i lagom tid till träningen men väl där insåg jag att HELA min vattenflaska läckt ut i min väska. Detta innebar att ALLT i väskan var blött, inklusive mina skor! Det fanns även små fina vattenspår i hallen, omklädningsrummet, träningslokalen och i klubbrummet efter mig. Milt sagt pinsamt! Blev först så irriterad att jag övervägde att cykla hem igen. Men jag tänkte att lite vatten minsann inte skulle hindra mig från att träna. Så för att få ut den värsta irritation så körde jag stenhårt! Efter 10 minuter var jag såpass svettig att de blöta skorna ändå inte märktes. Dock hade jag önskat mig en torr svetthandduk för det hade verkligen behövts. Nästan innan det var dags att sluta passet lyckades jag trampa lite snett (var lite disträ hela passet pga min irritation och klantade mig lite) så nu har jag ont i foten samt knät. Men vad gör det egentligen när jag ändå körde ett sjukt härligt step-pass och svettades som en liten gris? Ska försöka ta det lugnt idag och inte fortsätta att anstränga knät. Sen får jag hänga alla grejer på tork och hoppas att det hinner torka tills nästa träningspass!
 

Presentation


Är en lagom smart tjej på 31 år som gillar att blogga,fotografera och filma. Älskar även att titta på film, musik, inredning, träning och att shoppa!

Min blogg handlar om allt som händer och har hänt i mitt liv.

Gästbok

Facebook

Instagram

Instagram

Omröstning

Gillar du min blogg?
 Ja
 Nej
 Kanske

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Bloggare för varenda unge

Bloggare

Dagens ordspråk

Dagens ordspråk

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se