Lilla Pys

Alla inlägg under februari 2013

Av Ida - 15 februari 2013 22:31

Det var rea på Apoteket idag, när jag tittade in dit för att köpa lite småsaker, så jag passade på att köpa lite hudkräm också. Just nu är jag torrare än fnöske och behöver lite mjukgörande kräm. Köpte både handkräm och body lotion när jag ändå var där. Har haft duschgelen i samma serier förut. De luktar båda supergott! 


 


 

ANNONS
Av Ida - 15 februari 2013 00:14

För tillfället kör jag en nostalgi-serie med alla säsonger av "Sabrina - tonårshäxan". Jag tittade mycket på serien när jag var yngre och tror aldrig att jag egentligen sett alla avsnitt av alla säsonger. Har man tid (som jag har på kvällarna och dagarna då sambon jobbar och sover) så kan man ju köra ett maraton. Just nu har jag få avsnitt kvar av säsong 5 (av totalt 7). Min största favorit är katten Salem och sen är jag ganska förtjust i Sabrinas kille (i några av säsongerna), Harvey.Sabrina och Salem.


 

Salem.

    Libby, Sabrina, Harvey och Valerie.


  Roxie ,Zelda, Miles, Hilda, Sabrina, Josh och Morgan.

Tankar · Tips · TV
ANNONS
Av Ida - 14 februari 2013 23:58

Nu börjar jag bli rikrigt irriterad på min så kallade matöverkänslighet. Jag som trott att jag vet vad jag tål och inte tål. Men det verkar som min mage bestämmer sig lite när som helst och var som helst vad den inte tål. Det vore ju mycket enklare för mig att veta vad jag är överkänslig mot om det var samma ämnen varje gång. Det sägs att en reaktion kan utlösas av två ämnen som blandas vilket kan förklara varför jag reagerar som jag gör. Därför måste jag utesluta ännu fler saker att äta. Det är tråkigt när det är saker som jag verkligen gillar. Det värsta av allt är att jag inte känner av något för än precis innan och sen när det är över mår jag lika bra som jag gjorde innan det bröt ut. Nån mer som har samma problem?

 Av Ida - 14 februari 2013 10:00

 

Av Ida - 13 februari 2013 09:45

 

Av Ida - 12 februari 2013 22:40

Fick lite nagellack och nagelstickers av svärmor förut. Det blev häftigt när jag tog två färger och pimpade det med lite söta fjärilar. Det var dock lite svårt att måla när det var ganska mörkt, så det blev lite nagellack utanför. Men vad gör det? Det går ju bort ganska lätt!
 

Av Ida - 12 februari 2013 15:34

Nu startar jag ett krig mot alla världens semlor! De är ju verkligen överallt (och speciellt idag!) vilket gör mig galen. Jag gillar dem inte och där med basta! Finns det verkligen ingen mer än jag (och min sambo) som INTE gillar semlor?


 

If

Av Ida - 12 februari 2013 10:55

 

Presentation


Är en lagom smart tjej på 31 år som gillar att blogga,fotografera och filma. Älskar även att titta på film, musik, inredning, träning och att shoppa!

Min blogg handlar om allt som händer och har hänt i mitt liv.

Gästbok

Facebook

Instagram

Instagram

Omröstning

Gillar du min blogg?
 Ja
 Nej
 Kanske

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Bloggare för varenda unge

Bloggare

Dagens ordspråk

Dagens ordspråk

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se