Lilla Pys

Direktlänk till inlägg 29 januari 2013

Dålig dag

Av Ida - 29 januari 2013 15:48

Just nu sitter jag och tycker lite synd om mig själv. Egentligen känner jag det som det är mer synd om mig än vad det egentligen är, men så är det väl alltid (?). Har ont lite här och var i kroppen. Det är inte bara på grund av träningsvärk (vilket iofs är bra) utan även annan värk i benen och låren. Har tagit värktabletter som gör att jag blir trött och yr. Plus att jag idag har behövt göra något som jag egentligen inte ville. Hoppas det inte kommer tillbaka och biter mig där bak för jag vill bara att det ska bli bra. Till råga på allt fick jag ställa in ett besök hos min kompis S och hennes lilla dotter. Hoppas på bättring snabbt så jag kan göra roliga saker istället för att ha ont. Ska oavsett försöka ta mig till träningen redan på torsdag! Ni ska inte tro att jag ger upp så lätt, jag bara tycker synd om mig själv en stund för att sen komma tillbaka med dubbel styrka! Sån är jag!





 


        



 
 
Margita

Margita

29 januari 2013 16:59

och sån tycker jag du ska fortsätta vara! :)

http://sengas.bloggplatsen.se

 
Hanna

Hanna

29 januari 2013 17:10

Det är ok - till och med hälossamt - att tycka synd om sig själv ibland så länge du tar dig upp därifrån igen!
KRAMAR

http://hannastankar.bloggplatsen.se

 
Tess

Tess

29 januari 2013 18:56

Ja är precis likadan, o ja är awesome!! XD Nä men ärlit så tror ja att det måste ut det där "onda", "jobbiga", å sen är d bra liksom, så d inte är kvar i skallen o förgiftar. kram!

http://motherwomanwife.blogg.se

 
Maria

Maria

29 januari 2013 20:11

Stackare. Man får tycka synd om sig själv. Det behöver man ibland och sen går man vidare.

Sv: Tackar :)Blir så glad av att höra det. Ja fler tävlingar är på g. Så håller tummarna.

http://mariahj.bloggplatsen.se

 
Izabell

Izabell

29 januari 2013 20:29

Din stackare! Hoppas du kvicknar till snart <3<3<3

Kraam Izabell

http://www.mysbella.blogg.se

 
yasmine modell mamma och fru

yasmine modell mamma och fru

29 januari 2013 21:00

sant dom är underbara.
nu ska jag kolla hollywood fruarna.
jag har också ont i hela kroppen, knäppt att man inte är 30fyllda med både mag och tarm sjukdom + en rygg som jag måste medicinera dagligen för att den gör så förbannat ont har förslitningar på alla diskar.
hoppas du får en fin kväll sötis
kraam

http://www.yasminegill.blogg.se

 
yasmine modell mamma och fru

yasmine modell mamma och fru

29 januari 2013 21:49

ja maria är favon hon är genom go..
ja jag hoppas på det jag med, trött på smärta.
tur man har sin lill plutt som får en att le och må gott allafall.
nu börjar H....fruarna igen
kraam

http://www.yasminegill.blogg.se

 
Miss Naily A Fucking Rockstar

Miss Naily A Fucking Rockstar

30 januari 2013 00:10

Tryck i dig en påse lösgodis så blir det bättre! Oj jag glömde..du äter inte sånt:) Ät fruktsallad så blir livet party igen.

Dessa har jag hittat på Ebay länk här: http://viewitem.eim.ebay.se/LYDC-Ladies-Designer-High-Heel-Zebra-Print-Shoes-Black-White-Size-3--8-SuedeUK-8/271130174473/item?variant0=UK+8&transId=1057850651017

Shit vad lång:) Det beror ju på lite vad du ska ha på dig men tipset att åka dit med varma kängor och sedan sanbbt byta om till party dojjorna när du väl kommit in. Så gör jag jämt när jag ska ut nånstans på vintern jag tar med mig party skorna i en påse och byter om på festen.

http://www.heysugarmagazine.se/missnaily

 
Miss Naily A Fucking Rockstar

Miss Naily A Fucking Rockstar

30 januari 2013 00:12

Förresten, det är DITT FEL att jag har varit sugen på marängtårta, kiwi å grädde hela dagen idag. Lemoncurd är oxå super gött men det har jag inte varit sugen på.

Kram!

http://www.heysugarmagazine.se/missnaily

 
Sofie

Sofie

30 januari 2013 13:33

Hoppas du blir bättre snart, skickar en *styrkekram* till dig!!

SV: Jaa svarta smycken är faktiskt riktigt tjusigt, kom på det igår när jag skulle välja ut smycken. Har inte det så ofta :) Det tycker jag absolut att du ska göra!

Oh oki. Får kika runt om jag hittar några liknande. Jag har ju Mumin-servetter men det värsta är att de vill jag ju inte använda haha.. Dukade fint med dem förut men sa jag åt mamma och Tim att de absolut inte fick torka munnen med dem ;)

Kram!

http://themusicneverstops.blogg.se

 
Emma

Emma

30 januari 2013 16:16

Hoppas du blir bättre snart :)!
Ok snällt av din vän att tipsa om dig, men vill du berätta vilket företag det var? vill med börja tjäna pengar på bloggen :)

Vilket bra pris det var för väskan, vem köpte du av?

http://princessemma.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ida - 5 augusti 2015 20:48

Jag har äntligen gjort slag i saken och bytt bloggportal. Tack och hej bloggplatsen! Hej på dig Nouw! Ni hittar den nya bloggen på: http://nouw.com/lillapys                 Kod för att importera min blogg till Nouw: 1590276536 ...

Av Ida - 25 maj 2015 12:15


I lördags var jag en sväng i Göteborg. Det var jättekul att komma ut på lite äventyr. Jag var och hälsade på min vän Andreas och hans sambo. Vi kollade på Eurovision Song Contest. En helt sjuk kväll! Trodde aldrig att Sverige skulle ta hem detta igen...

Av Ida - 24 maj 2015 19:45


Häromdagen berättade jag ju om att jag fått besök av en reporter från P4 Sjuhärad. Nu finns min intervju ute på nätet. Vill ni lyssna på den ni också så klicka här!       ...

Av Ida - 17 maj 2015 19:39


Tänk vilka under lite kärlek från barn kan göra. Idga har jag inte så ont i kroppen, dock mest i knoppen. Vaknade med migränliknande huvudvärk som hållt i sig hela dagen. Börjar bli lite bättre nu. Ska försöka vila mig nu ikväll. Nog om min värk (vil...

Av Ida - 15 maj 2015 13:27


Som ni vet så har jag ätit en kur med inflammationshämmande tabletter för att slippa värken i kroppen. Jag märker lite skillnad i ryggen och axlarna. Men nu har smärtan blivit värre i höften/rumpan ner i benet och sen har jag även fått ont i ena arme...

Presentation


Är en lagom smart tjej på 31 år som gillar att blogga,fotografera och filma. Älskar även att titta på film, musik, inredning, träning och att shoppa!

Min blogg handlar om allt som händer och har hänt i mitt liv.

Gästbok

Facebook

Instagram

Instagram

Omröstning

Gillar du min blogg?
 Ja
 Nej
 Kanske

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Bloggare för varenda unge

Bloggare

Dagens ordspråk

Dagens ordspråk

Ovido - Quiz & Flashcards