Lilla Pys

Alla inlägg under december 2012

Av Ida - 13 december 2012 00:15

  

Klicka på bilden för att öppna luckan!

ANNONS
Av Ida - 12 december 2012 23:54

Oj vad jag har varit duktig! Nyss skrev jag klart alla julkort. Ska försöka posta dem imorn om jag snubblar över någon gul postlåda. Var dock meningen att jag skulle vara ambitiös och skriva dem redan i november då jag införskaffade dem redan i september. Men det verkar som det hände nått där, efter införskaffandet, som gjorde att det föll i glömska. Så för att komma till poängen, nu är de få julkorten jag skickar via snigelpost redo för postlådan! Det kan ju faktiskt vara så att det dimper ner något otippat julkort i vår brevlåda från nån jag glömt att skicka till. Men då kan jag ju alltid skicka ett extra till henne/honom (eller ska jag säga hen? NÄÄ!) med "vanligt frimärke" istället för det extra långsamma julfrimärket!
  För er som inte vet ska julkorten skickas senast den 16/12 för att nå fram innan jul (gissar att det är med julfrimärke)!

ANNONS
Av Ida - 12 december 2012 20:20

Häromdan, när jag och sambon var och handlade, hittade jag en intressant pocketbok i en hylla. Har tidigare kikat på den och var väldigt sugen på att köpa den. Men när jag såg priset, 69:-, så kändes det inte lika kul längre. Okej, 69 kronor är inte jättemycket! Men jag visste att jag kunde få den mycket billigare och det fick jag. Var inne på cdon för min sambos räkning, eftersom han ville ha ett spel som jag skulle beställa. Då hittade jag boken där och eftersom det var 50 kronor rabatt där nu så fick jag boken för 14:- (!!!!!!!!) istället. Kändes väldigt mycket bättre pris än 69 kronor! Ska bara se till att få tid att läsa den också. Får jag någon mer sömnlös natt kan jag nog enkelt sluka den. Älskar verkligen biografier och verklighetsbaserade böcker!
 

Kikki Danielsson - Ett schlagerliv innehåller många öppenhjärtiga skildringar av artistlivets baksida, av problem i privatlivet och hur det är att leva med svår sjukdom och alkoholmissbruk. Kikki ger också en skakande beskrivning av sin uppväxt som mobbat fosterbarn och skriver om vad det inneburit för henne att ha mist kontakten med sin familj i så unga år.

Av Ida - 12 december 2012 14:34

Eftersom jag har filmtema i min julkalender och idag har jag Mumintema så bjuder jag er på en muminfilm!


Film · Tips
Av Ida - 12 december 2012 13:27

För ett tag sen, när jag var i bokaffären, snubblade jag över ett riktigt fynd. Den här boken, som är utformade som en lärobok i Engelska med Mumin och hans vänner. Tyckte den var jättesöt och sen kostade den bara 49:- också! Kunde inte låta bli att köpa den då! Nu står den så fint i min bokhylla.   

Av Ida - 12 december 2012 13:17

Det är ju kul att både få och skicka kort på posten. Därför tänkte jag nån gång i framtiden pigga upp någon med de här söta korta. De får än så länge vila i min låda, tills de får resa iväg med posten till nån lyckosts brevlåda!
 


 


 

Av Ida - 12 december 2012 12:59

När jag kollade runt lite i mitt kök så hittade jag, till min stora förvåning, en rad med olika muminföremål! Komiskt nog passar de väldigt bra ihop. Jag tror jag ska önska mig ett par kaffekoppar också så är samlingen komplett för en fikastund.    


  I den här söta burken har jag kakor.


  I den lilla burken har jag te och i den stora är det kaffe.


   Servetter är ju bra att ha om man sölar.


      

Om jag vill kan jag baka Mumin-pepparkakor och fylla på min kakburk med!

Av Ida - 12 december 2012 11:56

Eftersom jag har flera bekanta och bloggvänner som är förtjusta i Mumintrollet med vänner, så tänkte jag idag köra ett muminspecial!Presentation


Är en lagom smart tjej på 31 år som gillar att blogga,fotografera och filma. Älskar även att titta på film, musik, inredning, träning och att shoppa!

Min blogg handlar om allt som händer och har hänt i mitt liv.

Gästbok

Facebook

Instagram

Instagram

Omröstning

Gillar du min blogg?
 Ja
 Nej
 Kanske

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Bloggare för varenda unge

Bloggare

Dagens ordspråk

Dagens ordspråk

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se