Lilla Pys

Alla inlägg under december 2012

Av Ida - 16 december 2012 00:18

  En liten tavla som min vän E har gjort!

Citat · Hobby · Tips
ANNONS
Av Ida - 16 december 2012 00:15

 

Klicka på bilden för att öppna luckan!

ANNONS
Av Ida - 15 december 2012 21:29

  Här får ni en föraning om hur min julgran kommer se ut i jul!

Av Ida - 15 december 2012 20:35

Det har inte alls blivit som jag tänkt idag. Det började redan i morse då jag skulle iväg på årets sista gruppträning. Men när jag vaknade så vräkte det ner snö och jag tappade alls lust för att gå ut så fort jag öppnade dörren. Det kändes inte så lockande att varken gå, cykla eller ta bilen. Så jag fick motvilligt stanna hemma. Sen har mina planer gått i stöpet, en efter en. Men jag tror jag behövde vila mig idag efter gårdagens heldagsutflykt (var först och shoppade i Borås med sambon och sen blev det ett besök ,hos svåger & svägerska med dotter, till sent på kvällen). Men imorn ska jag sätta igång med julstädningen på riktigt istället. Har åtminstone fått fram fler tomtar, hittat julgranen och pyntat lite. Sen har jag gjort lite småpynt till mina julklappar som jag ännu inte slagit in. Sen fick vi en hemleverans av en gammal fotölj som tillhört min mormor. Inte bara en bekväm fotölj utan också en som för med sig många fina minnen.  Jag kör med batteridrivna ljus, pga brandrisken, i min lilla nypyntade hörna.

Av Ida - 15 december 2012 00:15

 

Klicka på bilden för att öppna luckan!

Av Ida - 14 december 2012 00:15

 

Klicka på bilden för att öppna luckan!

Av Ida - 13 december 2012 10:45

Glad Lucia på er alla där ute i stugorna! Såhär på Luciadagen blir jag aningen nostalgisk. Ända sedan jag var liten flicka har jag varit lucia eller tärna under nån typ av luciafirande. Antingen sjöng jag själv för mormor & morfar/farmor & farfar eller så hade vi luciatåg i skolan. Ända fram till jag var 18 år var jag med i ett luciatåg. Det var det bästa tiden på hela året. Saknar verkligen att medverka och framförallt sjunga i en lucia- och julkör. Men nu för tiden blir det att titta på ett luciatåg på tv på sin höjd. Nån som vill ha med mig i sitt luciatåg? Jag kan sjunga ganska bra och har vanan inne!Här lussar jag hemma hos mormor och morfar (med för stora skor insåg jag), ca 7 år!

  Här är jag tärna i mitt senaste luciatåg, 2002.

Av Ida - 13 december 2012 01:30

Nu har Lilla Pys startat en insamling till Musikhjälpen 2012! Snälla ni var med och hjälp mig skänka pengar!


Klicka på bilden för att komma till min insamling! 

Presentation


Är en lagom smart tjej på 31 år som gillar att blogga,fotografera och filma. Älskar även att titta på film, musik, inredning, träning och att shoppa!

Min blogg handlar om allt som händer och har hänt i mitt liv.

Gästbok

Facebook

Instagram

Instagram

Omröstning

Gillar du min blogg?
 Ja
 Nej
 Kanske

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Bloggare för varenda unge

Bloggare

Dagens ordspråk

Dagens ordspråk

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se