Lilla Pys

Alla inlägg under december 2012

Av Ida - 18 december 2012 00:15

 

Klicka på bilden för att öppna luckan!

ANNONS
Av Ida - 17 december 2012 22:25

En av mina absoluta favoriter är regissören och filmproducenten Tim Burton! Det finns inte mycket som han har gjort som jag inte gillar. Slukar allt som har honom med i förtexterna (gärna eftertexterna också)!


Här ser ni några av mina favoriter. Hoppas ni också kan hitta en favorit av Tim Burton!


Film · Tips
ANNONS
Av Ida - 17 december 2012 00:45

Det är många som tycker att de flesta svenska filmerna är dåliga, men jag tycker att de producerats mycket bra svensk film genom åren. Här kommer några av mina bästa filmer.


Den bästa sommaren av Ulf Malmros (en av mina favoritregissörer):
Black Jack av Colin Nutley (älskar även hans Änglagård triologi + fler av hans andra filmer:
Masjävlar av Maria Blom (en väldigt bra film. Det behövs fler kvinnliga regissörer!):
Mannekäng i rött av Arne Matsson (huvudrollen spelas av min favoritskådis Karl-Arne Holmsten!):
Sunes sommar av Stephan Apelgren (den här filmen har sedan jag var lite, tillsammans med Sunes Jul, varit en favorit): 
Till sist vill jag lägga in en bubblare:


I skuggan av värmen av Beata Gårdeler (Joel Kinnaman, som är en favoritskådis, gör en fantastisk roll i den här och det gör även Malin Crépin! Vill bara tipsa om den för er som inte sett den!):

Ps: Det finns väldigt mycket bra svensk film och det här är bara en bråkdel av de filmer jag tycker om. Men ni får ändå en uppfattning av vad det är jag gillar. Ds.

Film · Tips
Av Ida - 17 december 2012 00:16

Eftersom jag har filmtema i min julkalender så vill jag spinna vidare på det temat. Tänkte dela med mig av några favoritfilmer.  Eftersom jag har några stycken (det är väldigt svårt att bara välja en) så tänker jag dela upp dem i olika kategorier (troligtvis efter land eller världsdel). 

Film · Hobby · Tips
Av Ida - 17 december 2012 00:15


Klicka på bilden för att öppna luckan! 

Av Ida - 16 december 2012 22:34

När vi var och shoppade i fredags gjorde jag två finfina fynd. Vi gick förbi en smycksbutik (som jag gillar) som tydligen (TYVÄRR!!!) skulle läggas ner. De hade rea på allt i butiken. De tog 20 kr för varje par örhängen. Jag hade lätt kunnat hitta tio par där inne, men jag sansade mig och valde bara två.
   Tyckte de här var så söta, plus att det var lite rosa på!


   Jag är ju lite småtokig i England, så jag tyckte dessa passade bra till mig också!

Av Ida - 16 december 2012 17:40

Nu är alla julklappar inslagna! Vi har inte köpt så många i år, då min ekonomi är minst sagt ansträngd. Men det tog ändå en väldigt lång stund att slå in de klappar vi köpt. Trots att vi var två stycken. Jag har väldigt ont i ryggen nu så det har inte blivit så mycket städande som jag tänkt. Men ändå har jag kunnat bocka av liter fler punkter på min "to do list" inför julen. Jag är glad att det är en vecka kvar till julafton så att jag kan hinna med allt som ska göras. Har pyntat några av paketen lite extra fint. Vill inte avslöja för mycket men ni ska få se två julklappsadresser jag gjort iallafall!
   Gissa vem som ska ha den här?


  Den här kan man lätt förstå vem som ska få!

Av Ida - 16 december 2012 17:23

Det ser inte så ljust ut för att det ska kunna bli en vit jul med gnistrande snö och kyla. Just nu smälter den bort! Men jag håller ändå mina tummar och tår för en riktig vit jul. Medan jag drömmer mig till det perfekta julvädret så har jag redan tagit ställning till en "vit jul". Jag är inte en person som "spottar i glaset" eller kallar mig för nykterist. Men eftersom jag sällan dricker alkohol i vanliga fall så tycker jag julen kan få vara nykter för min del den också. Sen innehåller ju alkohol onödigt mycket kalorier, så jag slipper gärna dem med tanke på allt annat kalorifyllt jag ska stoppa i mig under jul och nyår. Det finns tyvärr många barn som far illa (inte bar under julen) av vuxna som dricker alkohol så det känns ganska självklart att avstå alkohol för deras skull. Om du också tänker ha en vit jul så kan du göra som mig och ta ställning på Vit Jul 2012!

 

Presentation


Är en lagom smart tjej på 31 år som gillar att blogga,fotografera och filma. Älskar även att titta på film, musik, inredning, träning och att shoppa!

Min blogg handlar om allt som händer och har hänt i mitt liv.

Gästbok

Facebook

Instagram

Instagram

Omröstning

Gillar du min blogg?
 Ja
 Nej
 Kanske

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Bloggare för varenda unge

Bloggare

Dagens ordspråk

Dagens ordspråk

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se