Lilla Pys

Alla inlägg under december 2012

Av Ida - 21 december 2012 00:15

   

Klicka på bilden för att öppna luckan!

ANNONS
Av Ida - 20 december 2012 21:48

Eftersom jag utöver film är förtjust i musik så tänkte jag tipsa om några av mina favoritmusikaler. Dock är jag inte speciellt förtjust i musikaler trots mina intressen. Jag tycker det lätt kan bli lite krystat med en sång mitt i alltihop så det är inte många musikaler som funkar för mig.

Film · Musik · Tips
ANNONS
Av Ida - 20 december 2012 00:15

 

Klicka på bilden för att öppna luckan!

Av Ida - 19 december 2012 23:59

Just nu längtar jag extra mycket till julafton, för då vet jag att jag (nån gång under dagen) kommer kunna pusta ut. Just nu går allt i 100 knyck med saker som händer hela tiden. Lite mer saker än vad jag egentligen är van vid, men det får väl gå. Julstädningen är nästan klar nu. Endast övervåningen återstår innan det kan bli jul här. Imorn ska jag även hjälpa mig morbror med lite julstök och sen ska det handlas mat inför helgen med sambon. På fredag, om inget oväntat sker, får jag besök av en kompis. Då ska jag åtminstone försöka vila lite och skratta bort julstressen. I går somnade jag kl 5 (ja ni läste rätt), så jag hoppas att jag somnar tidigare i natt. Ska försöka gå och lägga mig lite tidigare också. Börjar faktiskt känna mig lite trött nu! 

Ps. Har försökt komma ut på promenader nu, men det är svårt att hinna med. Ska se till att träna lite extra i helgen. Det känns så konstigt att inte göra det 3 ggr i veckan nu. Men v.3 drar jag igång igen, på rikigt! Ds.Av Ida - 19 december 2012 21:55

Klassiker är ju alltid något som alla gillar. Dock verkar det som att de flesta är från USA men det får nog slinka in en och annan film från andra länder (oj blev visst en svensk också!). Det är ganska många klipp, men det är ju för att det finns så många bra helt enkelt.  

Film · Tips
Av Ida - 19 december 2012 21:30

Eftersom jag har många favoriter från olika länder så tänkte jag baka ihop dem i samma inlägg istället för att ta ett inlägg för varje land.Film · Tips
Av Ida - 19 december 2012 00:15

 

Klicka på bilden för att öppna luckan!

Av Ida - 18 december 2012 18:42

Tidigare idag hade jag en typ av nära-döden-upplevelse. Vaknade imorse med mensvärk och tänkte inte så mycket på det. Under förmiddagen ökade smärtan och jag tog automatiskt en värktablett. Nån timme senare började jag må illa och mensvärken började tillta ännu mer. Det slutade med att jag fick framkalla mina egna kräkningar och efter det svettades jag floder sittandes på toaletten. Trodde magen skulle sprängas för det gjorde så djävulskt ont. Har aldrig i hela livet upplevet något sånt och svettades på ställen jag inte trodde fanns. Efter att ha suttit på toaletten i ungefär i en timme (utan någon nämnvärd mängd exrament i toaletten) så började jag känna mig bättre. Hade fått en handduk att torka svetten med av sambon plus en tablett mot sura uppstötningar som lindrade mitt illamående. Mitt upp i det hela blev jag rädd att kräksjukan var över mig. Men den har jag ännu sluppit som tur är *peppar peppar*! Nu mår jag mycket bättre men det krävdes en timmes soffläge med värmedyna på magen plus lite mat. Har iallafall kunna städa lite idag, men hade räknat med att vara klar med åtminstone köket idag. Hoppas verkligen kunna hinna mer imorn!
 


Ps. Note to self: ät inte värtabletter på fastande mage! Ds.

Presentation


Är en lagom smart tjej på 31 år som gillar att blogga,fotografera och filma. Älskar även att titta på film, musik, inredning, träning och att shoppa!

Min blogg handlar om allt som händer och har hänt i mitt liv.

Gästbok

Facebook

Instagram

Instagram

Omröstning

Gillar du min blogg?
 Ja
 Nej
 Kanske

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Bloggare för varenda unge

Bloggare

Dagens ordspråk

Dagens ordspråk

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se