Lilla Pys

Alla inlägg under december 2012

Av Ida - 2 december 2012 00:15

 

Klicka på bilden för att öppna luckan!

ANNONS
Av Ida - 1 december 2012 17:49

Eftersom jag fick en så fin "shout out" häromdan av min favoritbloggerska så tänkte jag göra det samma för henne.

För några månader sen halkade jag in på en blogg av en slump, via Nostalgeek.  Det visade sig var en blogg som drivs av en väldigt häftig tjej, Miss Naily!  En del har vi gemensamt men mycket skiljer oss åt. Jag diggar hennes stil och tycker det är kul att följa hennes liv. Tror att det är därför jag är hennes trognaste bloggläsare! Hoppas ni också gillar henne!"På dagarna är hon konditor och på kvällen frontar hon bandet Nimmt Zwei. Läs om vardag, alternativt mode, styling och musik."
 

Ps. Glöm inte att lyssna på hennes band, Nimmt Zwei, på Spotify! Ds.

ANNONS
Av Ida - 1 december 2012 17:36

Wow, vilken repons! Det är så många som besökt och kommenterat min blogg de senaste dagarna! Blir alldeles varm i hjärtat av er vänlighet! Hoppas att ni gillar min julkalender också. Det har varit lite svårt att hitta hela filmer på nätet på grund av problem med rättigheter och  det faktum att det är olagligt att dela filmer på nätet. Men ni får helt enkelt hålla till godo med det jag hittat. Skulle det vara så att ni fastnar extra för någon film, som bara finns ett kort klipp ifrån, kan ni ju alltid hyra den. Eller varför inte låna av en kompis? Jag kan meddela er som känner mig närmare (typ mamma, moster, kusin mfl) att jag har några av filmerna som finns för utlåning om ni blir sugna!


Ps. Ett extra tack till er nya bloggvänner! Ds. Av Ida - 1 december 2012 13:39

Sambon och jag var på bio igår kväll. Efter det misslyckade försöket i söndags så gjorde vi nu ett nytt försök. För att inte förlora de (enligt oss) perfekta platserna så var vi tidigt på bion. Därför fick vi tillfälle att ta en liten promenad runt i stan. Gick genom stadsparken och kollade in de vackra träden de hade satt upp ljus i. Synd att det tar sån tid och kostar en del, annars hade jag satt upp sånt i ALLA våra träd här hemma! Man får en liten mini-känsla av Jul på Liseber (dit jag vill åka snart!).

   

Natur · Tankar · Teknik · Tips
Av Ida - 1 december 2012 13:13

När vi shoppade igår så hittade jag ett par sjukt snygga stövletter! Jag bara var tvungen att ha dem! Hittade först ett par röda pumps, som var lite billigare, som jag tänkte köpa tills jag såg de här. Då kunde jag inte annat än att köpa dem, men till min stora lycka var det 50% rea! De är ganska höga och lite svåra att gå i. Men vad gör det, när de är SÅÅÅÅ SNYGGA! Tror jag är lika kär i dem (just nu) som jag är i min sambo. Frågan är vem av dem som får sova jämte mig i sängen i natt? 

Mode · Skor · Tips
Av Ida - 1 december 2012 00:00

 

Klicka på bilden för att öppna luckan!

Presentation


Är en lagom smart tjej på 31 år som gillar att blogga,fotografera och filma. Älskar även att titta på film, musik, inredning, träning och att shoppa!

Min blogg handlar om allt som händer och har hänt i mitt liv.

Gästbok

Facebook

Instagram

Instagram

Omröstning

Gillar du min blogg?
 Ja
 Nej
 Kanske

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Bloggare för varenda unge

Bloggare

Dagens ordspråk

Dagens ordspråk

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se