Lilla Pys

Alla inlägg under januari 2012

Av Ida - 7 januari 2012 17:05

Min Banoffe pie blev lyckat. Smaskik och mättande. Verkligen lätt att göra, bortsett från att man ska koka den kondencerade mjölken i tre (!!!!) timmar! Kan rekomenderas om man gillar sötsaker.


 

ANNONS
Av Ida - 6 januari 2012 00:30

Nu har jag varit sådär dålig på att blogga igen, fy på mig. Men det har egentligen inte hänt så mycket sen nyår förutom att jag varit sjuk igen (ont i halsen för 3:e gången på en månad) och att jag idag fått en efterlängtad present. Min sambo var söt nog att köpa mig en filmkamera. SÅÅÅÅ kul! Nu ska jag göra fler filmer och förhoppningsvis lägga upp en del här! Imorn får vi finbesök så då ska jag städa och försöka mig på att baka banoffe pie. Hoppas det blir lika bra och gott som det ser ut.

ANNONS
Av Ida - 2 januari 2012 19:44

Nu är jag arg, jag menar verkligen ARG! Jag blir galen på alla patetiska och konflikträdda människor. Ännu värre är det med dem som skapar sitt eget drama och förstorar upp allt! Hur kan man vara så barnslig när man är vuxen? För fan ni borde ha en snytning allihop som jag just nu är extra arg på. Inte nog för att jag är arg på några, det finns flera jag är grymt besviken på också. Ni förstår inte att det ni gör får andra att bli ledsna. Sen att man inte kan stå för det man gjort är ännu barnsligare. När inte ens vuxna människor kan bete sig vuxna är det väl inte konstigt att världen ser ut som den gör? Nä ni kan ta nått gammalt och dra över er och sen träffa en psykolog Bara så ni vet, problemet ligger inte hos mig utan hos ER! *GAAAAAAAAAAAAAH*


 


Av Ida - 1 januari 2012 12:21

Hade en mysig afton igår med min söta sambo och min egenadopterade lillebror (som eg är 4 år äldre än mig och inte alls släkt med mig).


               

Av Ida - 1 januari 2012 12:21

Hade en mysig afton igår med min söta sambo och min egenadopterade lillebror (som eg är 4 år äldre än mig och inte alls släkt med mig).


               

Av Ida - 1 januari 2012 02:43

 

Presentation


Är en lagom smart tjej på 31 år som gillar att blogga,fotografera och filma. Älskar även att titta på film, musik, inredning, träning och att shoppa!

Min blogg handlar om allt som händer och har hänt i mitt liv.

Gästbok

Facebook

Instagram

Instagram

Omröstning

Gillar du min blogg?
 Ja
 Nej
 Kanske

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Bloggare för varenda unge

Bloggare

Dagens ordspråk

Dagens ordspråk

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se