Lilla Pys

Alla inlägg under januari 2012

Av Ida - 20 januari 2012 20:28

Äntligen har jag fått nya brillor. Har gått som en yr höna, aningen illamående och med extra stora pupiller halva dagen. Men nu är jag nöjd med mina fina glasögon. På bilderna ser de lite lila ut (båda paren) men IRL går de mer åt rosa.


 

Par 1, som enligt mig är lite mer diskreta.


   

Par 2, med lite mer "bling bling"!

ANNONS
Av Ida - 19 januari 2012 21:04

Nu var veckans schemalagda träningspass avklarade. Har gått som en dans, bokstavligt. Dagens pass med latinmove var jättekul. Vi dansade, skrattade och svettades. Precis som det ska va. Kände mig tömd på tankar när jag gick därifrån och det var skönt. När jag kom hem drog jag fram vågen och insåg att jag tappat 1,5 kg på två veckor. Det tycker jag är finfint! Bara 3,5 kg kvar till delmål 2 och ytterligare 4 till (totalt 7,5 kg) målvikt. Nu ska jag KÄMPA!!
Status: 11,5 down, 3,5 to go + 4! :)


ANNONS
Av Ida - 19 januari 2012 13:32

Är inte så mycket för sån där sentimentala romantiska ungdomsfilmer, men idag har jag sett en av de bättre.

Beastly är en modern tappning av Skönheten och Odjuret skulle man kunna säga. Neil Patrick Harris gör en rolig sidekick till huvudrollen. Och sminkören i filmen måste ha en stor eloge för det arbete det lagt ned på Kyle/Hunters look! Klart sevärd om man har en stund över.


 

Av Ida - 19 januari 2012 00:09

Ni missar väl inte denna spektakulära gala nu på måndag? Jag kommer sitta bänkad en kvart in i programmet (då min träning är slut kl 20.) är det tänkt! Finns ju repris på SVTplay också!Av Ida - 18 januari 2012 21:25

Sambon och jag pratade om ortsnamn i Sverige. Det finns en hel del kul orter. Hittade ett ställe dit jag borde flytta nu närmaste veckan och en vecka varje månad, MENSTRÄSK!


 

Mensträsk ligger mellan Skellefteå och Arvidsjaur.

Av Ida - 18 januari 2012 14:08

När man sitter här och inte har nått för sig hinner man fundera på en del saker. Idag har jag funderat på det mänskliga mötet. Det sägs att vi blir till i mötet med andra, eller rättare sagt vår peronlighet föds när vi socialiserar andra. Men jag undrar om det där mötet inte kan bli totalt fel för vissa människor? De kan ju möta helt fel människor för att de ska kunna utvecklas till "rätt" person. Många människor hamnar efter i "utvecklingsracet" och andra ligger långt före. När två personer på olika plan möts blir det mötet inte alltid så bra som man kan önska då det kan ske en total krock. Tror detta problem sker oftare än vad man tror. Jag anser mig själv ha kommit långt fram i ledet, jag är långt från mål men längre fram än många andra. När jag möter en som är längre bak i ledet klickar det inte alltid och det där fina mötet som skulle skett blir helt fel. Man ska lära av varandra men istället missförstår vi varandra och det leder till frustration. Kan man snacka om språkförbistring här eller vad ska man kalla det? Har ni haft sånna här "dåliga" möten också? Fast å andra sidan finns det ju så många "bra och fina" möten att de borde väga upp för de mindre bra. Ska i fortsättningen försöka tänka possitivt på dessa fina möten och ta med mig dem i hjärtat och i min "livsryggsäck" för att sedan jogga vidare på livets stig!


 

Av Ida - 17 januari 2012 16:58

Wow, det har hänt igen! Min andra award på kort tid. Är så glad!! Denna gång har jag fått den av ljuvliga Mysbella, som driver en blogg om hur man lättast njuter av livet. Hennes glada och peppande kommentarer har fått mig att bli glad många gånger. TACK, TACK, TACK!!


 
 När man får utmärkelsen ska man göra följande:

Tacka den som gett dig utmärkelsen och länka!Skriva ner de fem bloggar som man vill lämna awarden vidare till, och låta dem veta det genom att lämna en kommentar hos dem.

Till sist hoppas man att de utvalda vill lämna utmärkelsen vidare.
 
 
 
Här är fem fina bloggar som jag ger awarden vidare till :

Katjah


Hannas tankar


LillamammaBitchen


Systrarnas bakblogg


Life of JohannaAv Ida - 17 januari 2012 12:00

Kan påpeka att se på sentimentala tv-program när man har mens är inte en bra kombination! Den här måntliga besökaren som brukar komma som ett brev på posten kom lika oväntat som min Amelia-tidning idag. Dock kom tidningen perfekt då jag ligger här i soffan med värmedyna på magen och tycker synd om mig själv. Ikväll blir det gympa igen och jag hoppas på min vän E's råd om att värken släpper när vi tränar. 

Presentation


Är en lagom smart tjej på 31 år som gillar att blogga,fotografera och filma. Älskar även att titta på film, musik, inredning, träning och att shoppa!

Min blogg handlar om allt som händer och har hänt i mitt liv.

Gästbok

Facebook

Instagram

Instagram

Omröstning

Gillar du min blogg?
 Ja
 Nej
 Kanske

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Bloggare för varenda unge

Bloggare

Dagens ordspråk

Dagens ordspråk

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se