Lilla Pys

Alla inlägg under augusti 2011

Mys

Av Ida - 9 augusti 2011 19:31

Brukar inte få så mycket rolig post men igår damp det ned både ett vykort från Grekland och en inredningstidning med kaffesmakprov.


    Fick även en chokladbit av svärmor idag, hon har koll på vad jag gillar! Eller var det slumpen?      

ANNONS
Av Ida - 9 augusti 2011 17:49


E ror båten så bra!
 

ANNONS
Av Ida - 8 augusti 2011 10:15

Hatar när den där känslan kommer kypande som man inte kan identifiera. Är det stress, rädsla eller oro? Efter en lugn och stilla helg borde inte dämonerna komma krypande! Men efter en omtumlande söndag med lång resa, värk i kroppen och en sambo som slutar semestern så sitter jag nu här ensam. Det kan göra sitt för hade jag då min underbara sambo vaken så kunde jag öst över min ångest på honom och hoppas på bättring. Saken är den att jag inte vet varför jag känner såhär för det finns inget att oroa sig för. Jag försöker som den hobbypsykolog jag är att intala mig diverse possitiva mantran och önskar att känslan flög iväg. Men när sambon vaknar nångång nu i eftermiddag så lär det vara som bortblåst tills han ska iväg på jobbet igen. Det har varit underbart med semester och att ha honom hemma. Har nog glömt av min vanliga självständighet för ett ögonblick. Förhoppningsvis hittar jag tillbaka till mitt gamla jag igen!

Av Ida - 7 augusti 2011 18:10

Har i helgen haft två mysiga dagar med min kompis E, mitt ute i de Östgötska skogarna. Det bjöds på mycket skratt, god mat, bad och fiske. En och annan groda samt myggor dök upp titt som tätt.


  Stensjön.


    Fisketur på G


    E ror ut på Ösjön


 

Det fanns en del fina näckrosor där....


....som vi tyvärr fastnade i med metspöna en del gånger.

  

    Utsikten från badklipporna i Stensjön...


  De var hårda, speciellt när jag skulle klättra upp efter ett dopp.


  Vi såg en fågel, frågan är bara den, är det en svan eller lom?

Av Ida - 4 augusti 2011 16:45

Som en förespråkare av internet som kommunikatiosnform har jag nu börjat fundera över att ändra min inställning. Efter x antal missförstånd från både mig och andra via internet så är jag beredd att omvärdera mina värderingar. Jag tänker härdan efter inte skriva nått som kan misstolkas, vilket kan bli väldigt svårt. Men jag vill inte att människor i onödan ska reagera på fel sätt när jag skriver vad jag tycker eller känner. Oavsett om det bör ses som stötande eller inte. (Oftast i det andra fallet). Sen kanske jag ska be om ursäkt för att jag inte har exakt samma idéer och värderingar som ni andra, för att jag inte alltid uppskattar dåliga råd eller ironi, för att ni inte kan acceptera mina åsikter och för att jag då reagerar starkt efter ni har kränkt min integritet. Men som sagt, jag ska inte skriva nått mer som kan missuppfattas av andra så slipper vi alla lägga mycket energi på ingenting. Win - win!

Av Ida - 1 augusti 2011 21:42

Dagens arbete har bestått av att måla garaget. Från att vara gråaktigt till en fin falurödfärg-röd. Trodde inte det skulle bli så fint. Tyvärr tog färgen slut så vi hann inte måla hela, men resultatet blev ändå super!


  Ser ni skillnaden?


  Ska måla vitt runt fönstren och dörrarna sen också....

Presentation


Är en lagom smart tjej på 31 år som gillar att blogga,fotografera och filma. Älskar även att titta på film, musik, inredning, träning och att shoppa!

Min blogg handlar om allt som händer och har hänt i mitt liv.

Gästbok

Facebook

Instagram

Instagram

Omröstning

Gillar du min blogg?
 Ja
 Nej
 Kanske

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Bloggare för varenda unge

Bloggare

Dagens ordspråk

Dagens ordspråk

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se