Lilla Pys

Alla inlägg under april 2011

Av Ida - 13 april 2011 22:07

Ni vet när man köper en ny tröja så sitter det små irriterande flärpar i axelhöjd. De är till för att man ska kunna hänga plagget snyggt på en galge. Men när jag köper en tröja med sånna så klipper jag av dem för de är så irriterande när de kryper fram och syns vid tröjkanten. Men varför gör inte alla det? Fattar ni inte att det är fult? Det tar inte lång tid att klippa bort dem och man MÅSTE inte ha dem för hur ofta hänger man upp en t-shirt eller liknande på en galge?


En annan sak jag funderat över när det gäller mode, det är alla som springer runt i gummistövlar på stan oavsett om de regnar eller inte. Som om det skulle vara snyggt att ha gummistövlar bara för att de ser mer ut som vanliga stövlar? Men hallå, det är GUMMISTÖVLAR iallafall! Så fult! Om det regnar och man går i skogen eller så, då är det okej med gummistövlar men INTE i stan!

ANNONS
Av Ida - 11 april 2011 20:07

"Böcker ska blänka som solar

och gnistra som tomtebloss.

Medan vi läser böckerna

läser böckerna oss.


Kan böckerna läsa människor?

Det det förstås!

Hur skulle de annars veta

allting om oss?"


Lennart Hellsing

ANNONS
Av Ida - 7 april 2011 21:59

Ont. Smärta. Pina. Höft. Plåga. Lidande. Vånda. Gnäll. Tortyr. Gissel. Skärseld. Inflammation. Eldprov. Aj. Värk. Ömt. Hårt. Svårt. Obehag. Skada. Hugg. Sveda. Ryggslut. Värktablett. Irritera. Elände. Handikapp. Sjukgymnast. Prövning. Slemsäck. Svullnad. Sömnproblem. Otrevlig. Tårar. Vila. Spruta. Salva. Mysbyxor. Bursit. Läkare.   Linnement. Värmedyna. Ångest. Choklad. AJ!

Presentation


Är en lagom smart tjej på 31 år som gillar att blogga,fotografera och filma. Älskar även att titta på film, musik, inredning, träning och att shoppa!

Min blogg handlar om allt som händer och har hänt i mitt liv.

Gästbok

Facebook

Instagram

Instagram

Omröstning

Gillar du min blogg?
 Ja
 Nej
 Kanske

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Bloggare för varenda unge

Bloggare

Dagens ordspråk

Dagens ordspråk

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se