Lilla Pys

Alla inlägg under februari 2011

Av Ida - 17 februari 2011 21:06

Ibland kan det vara svårt att berätta för någon att man gillar honom eller henne. Jag kanske är bra på att berätta för min sambo vad jag tycker om honom, för jag älskar honom så otroligt mycket. Men ibland glömmer jag familjen och vännerna som också betyder otroligt mycket. Ni ska veta att jag gillar er mer än vad tusen solar brinner. Ni förgyller mitt liv hela tiden och det är jag evigt tacksam för. Under året som gått har jag lärt mig uppskatta vissa saker mer än vad gjort innan och försöker öva mig på att visa det mer. Så se det här som en övning för mig att visa min uppskattning för just dig!


      Tack!  

ANNONS
Av Ida - 16 februari 2011 20:19

Man blir extemt medveten om hur beroende man är av vatten när man antingen blir utan vatten eller får stopp i avloppet som vi fick i lördags. Har inte kunnat duscha hemma sen dess. Har varit hos tre olika personer och lånat deras duschar. Är evigt tacksam för detta! Men tillslut idag, efter x antal försök med propplösare, vatten och rensband samt hjälp av hjäten Robert, så har vi fått hit slamsugaren. De löste problemet på ett kick men lämnade efter sig en ca 2 cm tjock svart hinna av smuts som luktade grisskit. Sambon torkade golvet tre gånger innan jag kom hem och sen fick jag torka två gånger extra. Tror det blev bra nu. Men det luktar fortfarande grisskit där nere. Hoppas på att lukten ska försvinna snart för jag har gått lös med doftsprayen där nere nu. Kanske tar ett varv imorn också. Men nu är det åtminsone rent där nere. Nu ska det bara tvättas en massa kläder, handdukar och mattor som blivit smutsiga och blöta under översvämmningen i lördags. Suck vilket efterarbete det blir. Men nu funkar avloppet som aldrig för iallafall och vi är snart 1500 kr fattigare.

ANNONS
Av Ida - 13 februari 2011 19:42

Spenderade eftermiddagen och kvällen igår i Göteborg i goda vänners lag. Har ont i magen idag tack vare allt skrattande. Det hände tyvärr en del saker som borde gjort mig mer negativt inställd till kvällen, men tar man allt med en STOR nypa salt så går det vägen. Det började ju med att tåget ner var försenat vilket gjorde att jag missade bussen med 1 minut. Sen väl på bussen fick jag stå och trängas med massa människor. Inte minst med ett argt fyllo som skrek ut sin ilska till alla på bussen. På grund av denne man så missade jag att kliva av på rätt hållplats så jag fick gå själv från hållplatsen och hem till mina vänner. Hemma hos dem var det bara glada miner och jag skrattade så tårarna sprutade. Så är det alltid hos dem, man skrattar från det man kliver innanför dörren tills man går hem.


När vi senare skulle på restaurang så kändes det som att dagens "problem" var över. Men ICKE! Väl på stället så fick vi veta att de hade hört fel vid bokningen och trodde på 17:15 istället för 17:45. De hade därför låtit vårt bort gå till någon annan och vi fick vänta. Redan då blev irritationen ett faktum. Men vi försökte hålla modet upp med ett glad vin och skratt. Efter ca 20 minuter fick vi vårt bord precis vid svängdörren in till köket. Behöver jag säga mer??! När vi fick beställa mat kändes det lite bättre. Valde grillspett med kyckling! Mums tänkte jag! Medan vi väntade på maten så blev det ännu mer skratt (givetvis). När maten väl kom sådär 35 minuter senare så fick jag inte kyckling utan tigerräkor. Då kände jag för att bryta ihop en smula. Men tillslut fick jag min mat som tack och lov var jättegod. Under den tiden kliver Nassim Al Fakir med sällskap in i restaurangen. Kaos utbryter vid vårt bord och fnissandet är igång igen. Efter en stund kallar naturen på mig och jag ska bege mig mot toaletten då jag snabbt reser mig i samma sekund som en stressad servritris slänger sig ut från köket och krockar med mig. Smått irriterad beger jag mig mot toaletten. Väl där inser jag att det inte går att spola. Det gav jag blanka fan i, kissade och gick ut. Tillbaka vid bordet skrattar jag åter igen så jag fick tårar i ögonen tills notan kom. Då påpekade R att jag inte beställt tigerräkorna som skulle kosta 50 kr mer. När vi väl fått in den "RÄTTA" notan så blev det problem IGEN då den här klantiga kyparen inte fattar vad vi menar. Två av oss betalade med cash och jag samt R betalde med kort. Men det var ju helt otroligt att vi ens fick betala rätt maträtt. Jag säger såhär: Jag går ALDRIG dit igen! Men kul hade vi!


Gårdagens melodifestival var enligt tidingarna ett fiasko och de påstår att publiken vill lägga ner "skiten" som de säger. Men jag själv som var i Scandinavium igår kväll kan intyga att jag och alla de andra där inne inte tyckte så. Även om inte alla låtar håller hög kvalitet så är det ändå en folkfest. Man kan samlas, komma överrens eller vara osams på ett fredligt sätt angånde låtarna, klädera och showen i sig. Det ska inte bli nån nedläggning, för va fan ska pressen skriva om då de första av årets månader? Inte mycket mer intressant iallafall. Jag gillade både Brolle och Sanna som gick vidare, synd bara att mina storfavorit Babsan inte kom med, men låten ska spelas i sommar iallafall! Var inte orolig Babsan!


  

Foto: Claudio Bresciani
Av Ida - 10 februari 2011 20:40

Har trotsat oväder, trötthet och seg trafik. Jag bara MÅSTE till GeKå's för lite shopping! Gjorde en hel del fynd. Fick med mig tre par jeans (!!!!) hem, TRE PAR!! Otroligt och billigt! Hittade även en supersöt vårjacka, som jag hoppas kunna använda snart. Inte nog med det! Vi fick bra plats nära ingången och det var lite folk i butiken. Härligt måste jag säga! Minuset var väl att det inte fanns så mycket damkläder som innan pga ombygge. Men jag klarar mig!


   

Den guldfärgade bilen närmast är vår bil, ett bevis på vår perfekta plats. 

Av Ida - 9 februari 2011 16:50

När man pluggar i en annan stad och pendlar så åker man en hel del tåg. Idag var jag för en gångs skull glad att jag var försenad till tåget eftersom det också var försenat. Så när jag kom fram till stationen kunde jag istället ta ett tåg som enligt klockan skulle gå en timme senare än det första tåget jag ville hinna med. Men det tåget jag då kunde åka med var framme tidigare än det andra. Krångligt men det var tur iallafall. Har man tråkigt på tåg får man ju hitta nått att göra, om man nu inte pluggar.


    

Av Ida - 8 februari 2011 00:30

Dagen började inte särskilt bra när jag vaknade men efter en stund tillsammans med söta L, hennes mamma och mormor så kändes det mycket bättre. Vi bakade MASSOR av bullar som var jättegoda!


  

      

  

    

Av Ida - 6 februari 2011 23:25

Spenderade lördagen i Jönköping med god mat,gott att dricka,  trevligt sällskap och kul underhållning.


      

  Av Ida - 6 februari 2011 23:25

Spenderade lördagen i Jönköping med god mat,gott att dricka,  trevligt sällskap och kul underhållning.


      

  Presentation


Är en lagom smart tjej på 31 år som gillar att blogga,fotografera och filma. Älskar även att titta på film, musik, inredning, träning och att shoppa!

Min blogg handlar om allt som händer och har hänt i mitt liv.

Gästbok

Facebook

Instagram

Instagram

Omröstning

Gillar du min blogg?
 Ja
 Nej
 Kanske

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Bloggare för varenda unge

Bloggare

Dagens ordspråk

Dagens ordspråk

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se